IP Polná LB Zateplete strop

Reklama

Řemesla, služby

Vyhledávání článků
Čarujte s prostorem pomocí 3D tapety

Čarujte s prostorem pomocí 3D tapety

vyšlo 30.9.2014

Kdo nemá rád nudu a stereotyp a rád by si vyzdobil interiér něčím opravdu originálním, může sáhnout po tapetách, které jsou opět v módě. Že jsou pro vás i klasické tapety již okoukané? V takovém případě vyzkoušejte 3D tapety, které promění každou místnost k nepoznání – jsou skvělým a velmi moderním designovým kouskem interiéru.

 
Katys – Kompletní truhlářské práce od A do Z

Katys – Kompletní truhlářské práce od A do Z

vyšlo 23.9.2014

Aby stavba nebo rekonstrukce našeho domu či bytu dopadla co nejlépe, potřebujeme vybrat kvalitní a spolehlivé dodavatele nejen truhlářských prací. A pokud najdeme dobrou firmu, která nám vyrobí dveře, postel, kuchyňskou linku, ale i pergolu nebo dřevěná okna, máme napůl vyhráno.

 
Náhradní elektrické zdroje pro čerpadla ústředního topení

Náhradní elektrické zdroje pro čerpadla ústředního topení

vyšlo 15.8.2014

Náhradní - záložní elektrické zdroje pro oběhová čerpadla ústředního topení. Dlouholetá zkušenost a kvalitní výroba, pozáruční servis zdarma. Životnost desítky let.

 
Jak se zbavit plísní a fleků na zdech?

Jak se zbavit plísní a fleků na zdech?

vyšlo 23.7.2014

Plíseň v interiéru je velmi nepříjemná, a pokud se někde objeví, zbavit se jí nebývá jednoduché. Často vzniká v koupelnách a jiných vlhkých místnostech, nebo se začala objevovat poté, co nás vytopili sousedi. A co takové mastné fleky od smažení u sporáku, které nám “krášlí” kuchyň? Jak se těchto problémů zbavit jednou provždy? A jde to vůbec?

 
Jak se zbavit sametek podzimních na zahradě? Kousnutí je velmi nepříjemné.

Jak se zbavit sametek podzimních na zahradě? Kousnutí je velmi nepříjemné.

vyšlo 28.6.2014

Komáří štípance k létu tak nějak patří a naštěstí existuje spousta možností, jak tyto krvežíznivé potvůrky odehnat. Pokud jste však poštípaní na všech možných i nemožných místech a komáři jsou v tom nevinně, je třeba hledat jiného viníka. Jestliže má tendenci se doslova udrbat i váš pes či kočka, možná vás všechny napadla sametka podzimní, lidově sviluška.

 
Jak správně vyčistit péřovou přikrývku a polštář?

Jak správně vyčistit péřovou přikrývku a polštář?

vyšlo 27.4.2014

Peří je dokonalý, léty prověřený přírodní materiál. Na životnost a kvalitu péřových přikrývek a polštářů má však zásadní vliv správná péče a údržba. Poradíme Vám, jakých chyb se vyvarovat a prozradíme, jak peří správně vyčistit. Vaše polštáře a peřiny budou zase jako nové…

 
Parní čistič a cestovní kartáč Morphy Richards, dokonalí pomocníci

Parní čistič a cestovní kartáč Morphy Richards, dokonalí pomocníci

vyšlo 24.4.2014

Nadcházející teplé a slunečné dny jsou jako stvořené pro jarní úklid a kompletní očistu domácnosti. Stejně tak nás ale hezké počasí láká ven a vybízí k cestování. Aby byl váš úklid snazší a cestování ještě příjemnější, máme pro vás tip na dva jedinečné spotřebiče, bez kterých se v domácnosti a na cestách zkrátka neobejdete.

 
ETA, výkonné vysavače s bohatým příslušenstvím

ETA, výkonné vysavače s bohatým příslušenstvím

vyšlo 23.4.2014

Potřebujete vysavač s extra silným výkonem? Nebo, chcete vysávat a mít doma stylového pomocníka s bohatým příslušenstvím a nějakou tou vychytávkou navíc? ETA ve svém portfoliu produktů z kategorie vysavačů nabízí jedinečné produkty pro úklid vašeho domova – ETA Belo a ETA Novel.

 
Jarní slunce odhalí všechny nedokonalosti starých nátěrů

Jarní slunce odhalí všechny nedokonalosti starých nátěrů

vyšlo 19.3.2014

Zima odchází a jarní sluneční paprsky nekompromisně odhalují šmouhy, rýhy a praskliny na malbách i nátěrech. Všechny povrchy potřebují po určité době nový nátěr a jaro je k tomu jako stvořené. Interiérové malby a nátěry se většinou obnovují kvůli jejich vzhledu. Exteriérové nátěry se obnovují hlavně pro ochranu před vlivy prostředí (slunce, vítr, mráz, sníh). Co nás tedy může potkat na cestě za zvelebením našeho bydlení?

 
Parní čističe zničí bez chemie zažrané nečistoty i bakterie

Parní čističe zničí bez chemie zažrané nečistoty i bakterie

vyšlo 7.3.2014

Chcete mít doma dokonale čisto, zbavit se mastnoty, zašlé špíny, vodního kamene a bakterií? Pokud máte parní čistič, nemusíte běhat s hadrem a kupou čisticích prostředků, aby byl výsledek vašeho snažení trochu poznat. Jak vlastně parní čističe fungují a na co všechno se dají použít?

 
Podlahové zásuvky, o kterých nevíte aneb, jak se zbavit zbytečných kabelů

Podlahové zásuvky, o kterých nevíte aneb, jak se zbavit zbytečných kabelů

vyšlo 5.3.2014

Že nemáte kam zapojit notebook na stole uprostřed místnosti nebo při odpočinku na terase? Televizi máte v jediném možném rohu vedle zásuvky a k zahradnímu grilu natahujete prodlužovací šňůru oknem? Nemusíte! Problém hravě řeší podlahové zásuvky.

 
Jak zařídit garsonku aneb dokonale promyšlený interiér

Jak zařídit garsonku aneb dokonale promyšlený interiér

vyšlo 30.1.2014

Ať zařizujete byt o velikosti 3+1 nebo maličkou garsoniéru, kreativitě ani fantazii se meze nekladou. Větší úsilí však vyžadují garsonky. Vtěsnat do jedné místnosti plnohodnotnou kuchyňskou linku, obývací pokoj i klidné místo pro spánek, je daleko náročnější. Důležité je vnímat prostor. Ukázkovým příkladem chytře vyřešeného interiéru je moderní, komfortní a funkčně navržené vybavení garsonky novostavby v Ostravě.

 
Čištění krbů během topné sezóny

Čištění krbů během topné sezóny

vyšlo 28.1.2014

Jestliže chcete, aby váš krb stále vypadal jako nový a vy jste si mohli v pohodlí vychutnávat pohled na plápolající plamínky, musíte se čas od času o váš krb postarat. Základem je jistě čisté sklo, přes které na hořící dřívka koukáte. Existuje několik jednoduchých tipů jak udržet sklo u vašich kamen stále čisté a bez sazí.

 
Jak se zbavit rybenek v domácnosti?

Jak se zbavit rybenek v domácnosti?

vyšlo 5.1.2014

Mezi tvory, s nimiž rozhodně nechceme sdílet společnou domácnost, patří rybenky. Jde o malý, hbitý hmyz kapkovitého tvaru, který nám často dělá společnost v koupelně, na toaletě, ale zabydlet se může i v komoře či spíži. Jak se rybenek navždy zbavit? Máme pro vás pár ověřených triků.

 
Pomocníci pro ruční odklízení sněhu

Pomocníci pro ruční odklízení sněhu

vyšlo 8.12.2013

„A zase sype“…i taková může být reakce mnoha lidí na každodenní sněhovou nadílku, která k české zimě prostě patří. Jen málo lidí má z neustále padajících vloček radost, pro většinu to totiž znamená nekonečné odhrnování, odhrabávání a zametání chodníku a přístupu k domu. Naštěstí existují pomocníci, jako jsou lopaty, hrabla, shrnovače a metly, které práci ulehčí.

 
Kam s velkoobjemovým a nebezpečným odpadem?

Kam s velkoobjemovým a nebezpečným odpadem?

vyšlo 8.11.2013

Dosloužila vám stará televize, pořídili jste si novou sedačku, nebo rekonstruujete byt a máte spoustu smetí, které se kvůli rozměrům nevejde do běžné popelnice? Pravděpodobně tak řešíte problém, jak se toho všeho zbavit? V tomto článku si povíme, jak naložit s velkoobjemovým či nebezpečným odpadem, případně se stavební sutí.

 
Jak se zbavit octomilek v bytě?

Jak se zbavit octomilek v bytě?

vyšlo 15.10.2013

Možná to taky znáte - otevřete špajz nebo odpadkový koš a vyrojí se na vás malé mušky, kterých je rázem plný byt. Jde o octomilky, dotěrný hmyz, jehož rajónem je především kuchyň, kde ho láká ovoce, sladké šťávy, ale i nevynesený koš. Odkud se pořád berou a jak se jich definitivně zbavit? Základem je čistota!

 
< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

TRUHLÁŘSTVÍ MÍČEK OSTRAVA

Výroba ložnice na zakázku. Kvalitní český nábytek z lamina, dýhy i masívu. Podívejte se na naše reference.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.