Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Řemesla, služby

Vyhledávání článků
Podlahová chemie Bona od ZAHRADNÍK PARKET spol. s r.o.

Podlahová chemie Bona od ZAHRADNÍK PARKET spol. s r.o.

vyšlo 20.6.2013

Aby byla podlaha pořád stejně krásná jako v době, kdy jsme ji pořizovali, musíme jí věnovat určitou péči. Komplexní sortiment kvalitních výrobků, které budou pečovat o jakýkoliv druh dřevěné podlahy v interiéru i exteriéru, nabízí švédská firma Bona. S podlahovou chemií Bona dosáhnete skvělých výsledků, podlaha bude opět krásná, snadno udržovatelná a trvanlivá.

 
Moskytiéry a sítě proti hmyzu ochrání před nepříjemnými vetřelci

Moskytiéry a sítě proti hmyzu ochrání před nepříjemnými vetřelci

vyšlo 15.6.2013

Řada z nás se těší na léto, až bude moci usínat u otevřeného okna a dýchat během spánku čerstvý vzduch. O tento požitek nás však mnohdy ochudí všudypřítomní komáři, jejichž bzučení je nesnesitelné, stejně tak jako následné štípance na našem těle. Problém s komáry a dalším otravným hmyzem se však dá vyřešit pomocí moskytiéry, nebo sítí proti hmyzu.

 
Úklid po povodních a odklízení následků povodní

Úklid po povodních a odklízení následků povodní

vyšlo 14.6.2013

Povodeň, se kterou se v nedávných dnech musela Česká republika potýkat, přišla nečekaně a zasáhla mnoho domácností. Velká voda sice již opadla, ale teprve teď se ukazuje, jakou spoušť po sobě zanechala. Škody jsou obrovské, lidé mají zatopené byty, domy, zahrady i sklepy. Co tedy dělat, abychom se s následky velké vody co nejrychleji vypořádali?

 
Textilní tapety na zeď dodají stěnám luxus i tepelnou izolaci

Textilní tapety na zeď dodají stěnám luxus i tepelnou izolaci

vyšlo 4.6.2013

Pokud toužíte po elegantním teplém domovu, troše extravagance a luxusu, určitě vás zaujmou textilní tapety. Ty nejsou na trhu až tak převratnou novinkou a pravidelně se s nimi setkáme také v zámeckých interiérech. V poslední době však slaví návrat a díky svým vlastnostem i vysoké dekorativnosti jsou stále oblíbenější.

 
directinterior® - realizace interiéru od podlahy ke stropu

directinterior® - realizace interiéru od podlahy ke stropu

vyšlo 17.4.2013

Kdo chce mít domov vybaven kvalitním, moderním a především také funkčním nábytkem, měl by se obrátit na firmu directinterior®, zkušeného výrobce nábytku na zakázku. Kompletně vybaví a zrealizuje váš interiér od podlahy až ke stropu. Získáte tak útulný a harmonicky sladěný domov, o kterém jste vždycky snili.

 
Zdařilá rekonstrukce panelákového bytu

Zdařilá rekonstrukce panelákového bytu

vyšlo 29.3.2013

Pokud žijete ve starém panelákovém bytě, určitě jste už několikrát uvažovali o změně v podobě rekonstrukce. Možná vás ale vždy odradí pocit, že z vašeho bytu stejně nic nevykouzlíte. Opak je pravdou a dokládá to také nabídka mnoha výrobců, kteří myslí právě na majitele panelových bytů. Rekonstrukce panelových bytů v současné době nejsou omezeny žádnými limity a váš byt se tak dokáže změnit téměř k nepoznání.

 
Navrhněte si podlahu do bytu ve virtuálním showroomu

Navrhněte si podlahu do bytu ve virtuálním showroomu

vyšlo 27.3.2013

Nejste si jisti, jaký vzor podlahy dát do vašeho bytu? Bojíte se, jak bude vybraná podlaha vypadat s vaším stávajícím vybavením bytu, a nevíte, jak ji sladit s barevností stěn a nábytku? Zkuste si podlahu nanečisto položit ve virtuálním showroomu a v klidu domova se rozhodněte.

 
Bezpečnostní zámky a vložky pro lepší ochranu majetku

Bezpečnostní zámky a vložky pro lepší ochranu majetku

vyšlo 5.3.2013

Není nic horšího, než se vrátit domů a najít svůj dům či byt vykradený. Těmto pohromám by se dalo předejít koupí kvalitního bezpečnostního zámku. Ten obyčejný totiž nepředstavuje pro zkušeného zloděje žádnou překážku. Pokud tedy chceme zajistit, aby se do naší domácnosti nedostali nezvaní hosté, je třeba s výběrem neotálet.

 
Návrhy interiérů a zakázková výroba nábytku

Návrhy interiérů a zakázková výroba nábytku

vyšlo 30.1.2013

Spokojení zákazníci jsou tou nejlepší reklamou pro každou firmu. Vypovídají o její kvalitě, serióznosti a o tom, jak dobře odvádí svou práci. Řadou takovýchto zákazníků se může pochlubit rodinná firma JiMaRa – Jiří Radocha specializující se na zakázkovou výrobu nábytku, návrhy a realizace designových prvků.

 
Co je to vlastně interiérový trend?

Co je to vlastně interiérový trend?

vyšlo 29.1.2013

Pro letošní rok jsme pro vás připravili seriál o interiérových trendech a pro spolupráci na něm jsme si vybrali školu interiérového designu INTERMEZZO. Spolu s její zakladatelkou Janou Hradeckou a odbornými lektory se zaměříme na to, jak vnímat současné barevné trendy, jak s nimi pracovat a jak je při tvorbě interiéru uplatňovat.

 
Jak pracovat s barvami v interiéru?

Jak pracovat s barvami v interiéru?

vyšlo 25.1.2013

Chystáte se vymalovat pokoj, nebo celý byt a vymýšlíte, jaké barvy by vám do dané místnosti nejlépe pasovaly? Abyste mohli barvy kombinovat, musíte se nejdříve dokonale seznámit s působením a schopnostmi jednotlivých barev. V tomto článku se také zaměříme na charakteristiky základních barev, jako je bílá, šedá a černá a zjistíme, jak ovlivňují interiér.

 
Tapety a tapetování - nezasloužil by si váš interiér změnu?

Tapety a tapetování - nezasloužil by si váš interiér změnu?

vyšlo 22.1.2013

Tapety dávno nejsou nutným zlem pro zakrytí nerovných zdí panelových domů. Naopak. V současné době jsou symbolem luxusu a elegance a každý bytový designér se s jejich pomocí vyřádí. Jak je to možné? Na trhu jsou totiž k sehnání rozmanité typy, vzory a materiály tapet, které se skvěle hodí do každého interiérů a práci s nimi zvládnou i ti méně zkušení.

 
Jak na plíseň v koupelně?

Jak na plíseň v koupelně?

vyšlo 20.1.2013

Do boje s plísní se čas od času pouští snad každá domácnost. Plísně se nejčastěji vyskytují v místnostech se zvýšenou vlhkostí, což jsou zejména koupelny. Nejvíce se jí daří ve spárách mezi obkládačkami, nebo v rozích van a sprchových koutů. Na trhu existuje řada prostředků, které s plísněmi dokážou zatočit, proto zde platí, že nejlepší obranou je útok!

 
Vaše topení.cz - vše pro vytápění, rozvod a ohřev vody, kanalizaci a zařízení koupelen

Vaše topení.cz - vše pro vytápění, rozvod a ohřev vody, kanalizaci a zařízení koupelen

vyšlo 9.1.2013

Specialistou na maloobchodní a velkoobchodní prodej výrobků v oblasti vody, topení a plynu je firma Vaše topení.cz Její další specializací je také prodej sanity a tepelných čerpadel, včetně jejich montáže. Za více než 15 let svého působení získala firma spoustu zákazníků, jejichž spokojenost je kladena vždy na první místo.

 
Fasáda obložená kamenem

Fasáda obložená kamenem

vyšlo 4.1.2013

Kamenné obklady je možné využít jak v interiéru, tak i v exteriéru a jejich trend je v současné době na vzestupu. Velké oblibě se těší zejména fasády obložené kamenem, protože kamenné obklady výrazně zvýší estetickou hodnotu každého domu. Dům je možné do kamene „obléci“ jen částečně, nebo jím obložit celou fasádu. Vždy to bude v souladu s okolní přírodou.

 
Kámen v interiéru – kam se hodí a kam vhodný není?

Kámen v interiéru – kam se hodí a kam vhodný není?

vyšlo 4.12.2012

Přemýšlíte o tom, jakým způsobem ozvláštnit interiér svého domova a hledáte nevšední a zajímavý materiál? Vsaďte na kámen, který vyniká spoustou jedinečných vlastností. Stal se proto nejen stavebním, ale i vyhledávaným designovým prvkem. Díky přírodnímu či umělému kameni získá váš interiér šmrnc a bude opravdu originální.

 
Spray mopy pro snadnou údřbu dřevěných podlah i koupelen

Spray mopy pro snadnou údřbu dřevěných podlah i koupelen

vyšlo 17.11.2012

Určitě vás již nebaví udržovat podlahu v čistotě tak, že vezmete kbelík, čisticí prostředek a hadr, kleknete na kolena a vytíráte ji ručně. Tento způsob nejenže je fyzicky náročný, ale také není příliš účinný. Revoluční novinkou v oblasti péče o podlahy jsou nové mopy s dávkovačem a rozprašovačem čistícího prostředku, s nimiž je vytírání hračkou a výsledek je více než úžasný.

 
< 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

KVALITNÍ MANŽELSKÁ POSTEL

Kvalitní manželská postel je zárukou ničím nerušeného spánku. Prohlédněte si nabídku našich manželských postelí.

 

KLECE A VOLIÉRY

Praktická a prostorná klec pro kuřata je výbornou volbou, pokud hledáte venkovní ohrádku pro drobná zvířata, ve které budou v naprostém pohodlí. Je také vhodná pro větší ptactvo jako voliéra.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

TRUHLÁŘSTVÍ MÍČEK OSTRAVA

Výroba ložnice na zakázku. Kvalitní český nábytek z lamina, dýhy i masívu. Podívejte se na naše reference.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.