Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Řemesla, služby

Vyhledávání článků
Jak vybírat a nakupovat sušičku prádla?

Jak vybírat a nakupovat sušičku prádla?

vyšlo 15.11.2012

Každému, kdo bojuje s nedostatkem místa pro sušení prádla, pomůže tento problém vyřešit sušička prádla. Díky tomuto modernímu spotřebiči ušetříte nejen prostor v interiéru, ale také drahocenný čas a námahu. Už nemusíte čekat na balkoně, až vysvitne sluníčko, pouštět topení, ani vytahovat neskladný sušák – jednoduše zapnete sušičku a ona už udělá vše za vás.

 
Za podzimní depresi může nedostatek světla. Rozsviťte váš domov!

Za podzimní depresi může nedostatek světla. Rozsviťte váš domov!

vyšlo 8.11.2012

Úbytek denního světla během zimních měsíců má negativní dopad na lidskou psychiku. Dny se zkracují a to má vliv na naši náladu. Pokud tedy řešíte, jak dostat více světla do vašeho interiéru a nemáte zrovna v plánu nějaké stavební úpravy, pak si musíte pomoci umělým osvětlením. Moderní svítidla, lampy a lustry rozzáří každý interiér.

 
Zásady feng-šuej platí i pro pomocné technické místnosti

Zásady feng-šuej platí i pro pomocné technické místnosti

vyšlo 29.10.2012

Mnohé byty a domy netvoří jen obytné místnosti, ale také tzv. pomocné místnosti, které využíváme ke shromažďování sezónních nebo rozměrných věcí či nářadí. Často se však stává, že se v nich hromadí také nepořádek a věci, které vůbec nepotřebujeme. V takovém případě je dobré se držet učení feng-šuej, které radí jednoznačně: uklízet a vyhazovat!

 
Trendy v bytovém designu podzim/zima 2012

Trendy v bytovém designu podzim/zima 2012

vyšlo 22.10.2012

Někdy pro viditelnou změnu interiéru není nutné realizovat nákladnou rekonstrukci, ale stačí jen nakoupit moderní doplňky, nově vymalovat, nebo polepit zdi efektní tapetou. Bude vám stačit jen pár hodin a váš byt se změní k nepoznání. Pokud chcete vědět, jaké trendy jsou v současné době, jak se říká „in“, je tento článek určen právě Vám.

 
Interiéry design - studio pro návrhy a realizaci interiérů

Interiéry design - studio pro návrhy a realizaci interiérů

vyšlo 16.10.2012

Vytvořit příjemný a vkusný interiér domova, ve kterém se budete cítit pohodově, není jednoduchou záležitostí. Ne každý dokáže kombinovat pohodlí spolu s funkčností, vkusem a sladit vše v dokonalý celek. To je náplň a práce designéra, který vytváří strukturu interiéru, vybavení až po bytové doplňky.

 
Údržba čalouněného nábytku

Údržba čalouněného nábytku

vyšlo 30.8.2012

Čalouněný nábytek jako jsou křesla, pohovky, lenošky nebo celé sedací soupravy slouží zejména k relaxaci a fyzickému i duševnímu odpočinku. Aby mohly jednotlivé části čalouněného nábytku dobře sloužit, ale také lahodit oku, je nutné je čas od času udržovat a čistit.

 
Poznejte styl colour riot a zažijte vzpouru barev

Poznejte styl colour riot a zažijte vzpouru barev

vyšlo 16.8.2012

Chcete utéct všednosti a trochu rozzářit váš interiér? Nebojte se být extravagantní a pusťte si do bytu trochu barev! Pokud vám nevadí výrazné kombinace, jistě si oblíbíte extravagantní a hravý trend zvaný Colour riot. Takto zařízený interiér vás bude nabíjet pozitivní energií, protože pohled na záplavu barev zvedne náladu každému.

 
Stěny v dětském pokoji – jak je ozdobit?

Stěny v dětském pokoji – jak je ozdobit?

vyšlo 6.8.2012

Dětský pokoj je královstvím vašich potomků, které by mělo být útulné, barevné a veselé, aby se v něm děti cítily dobře a bezpečně. Velkou roli hraje nejen správně zvolený nábytek, ale také stěny, jejichž barva může pokoj zútulnit, ztmavit i rozveselit.

 
Elektrocentrála jako záložní zdroj na chalupu

Elektrocentrála jako záložní zdroj na chalupu

vyšlo 4.8.2012

Stojí vaše chata nebo chalupa mimo civilizaci, uprostřed luk a lesů? Mnozí vám tuto romantiku jistě závidí, ale vy víte, že to má i svá úskalí. Tím hlavním problémem je, že není možné ji napojit na elektrické vedení. Záchranou v tomto případě může být kvalitní elektrocentrála, která zastoupí funkci dlouhodobého zdroje elektrické energie.

 
Bavlněné stěrkové tapety aneb malování bavlnou

Bavlněné stěrkové tapety aneb malování bavlnou

vyšlo 20.7.2012

Možností, jak dodat stěnám na originalitě a unikátnosti je v dnešní době několik. Oblíbené jsou tapety, ale i výmalba pestrobarevnými barvami. Existují však také netradiční malířské techniky a materiály, které z vašich stěn udělají doslova umělecké dílo. Tím jsou například bavlněné stěrkové omítky nebo bavlněné výtvarné hmoty.

 
Venkovní krby můžou vypadat i netradičně

Venkovní krby můžou vypadat i netradičně

vyšlo 11.7.2012

Na žádné zahradě by neměl chybět pořádný venkovní krb, který je při párty, oslavě nebo posezení s přáteli doslova nezbytnou nutností. V zahradním krbu připravíme ty nejlepší grilované dobroty, po kterých se bude každý olizovat až za uchem. Krby jsou nejen funkčním a estetickým prvkem, ale staly se také jakýmsi společenským centrem každé zahrady.

 
Nudí vás obklady a klasické výmalby? Zkuste cementovou stěrku

Nudí vás obklady a klasické výmalby? Zkuste cementovou stěrku

vyšlo 29.6.2012

Pokud se vám nelíbí klasické obklady na stěnách nebo keramická dlažba a rádi byste váš interiér ozvláštnili něčím originálním, vyzkoušejte dekorativní cementovou stěrku. Tento materiál se nanáší metodou stírání na jakýkoliv rovný povrch, čímž se vytváří hladký efekt. Stěrku charakterizuje přirozený betonový vzhled hodící se na stěny i na podlahu.

 
Desinfekce a čištění vody v bazénu aneb jak udržet bazén čistý

Desinfekce a čištění vody v bazénu aneb jak udržet bazén čistý

vyšlo 28.6.2012

Koupat se ve špinavé vodě nechceme ani v rybníce, natož tak ve vlastním bazénu. Říkáte si, jak je možné, že máte vodu zase zakalenou, když se o ni pečlivě staráte? Možná děláte něco špatně, stačí dodržovat pár základních pravidel a pořídit si ty správné pomocníky, kteří s nečistotami zatočí. Vy už si pak můžete užívat příjemného koupání. Jak tedy na to?

 
Elektronické zabezpečovací systémy

Elektronické zabezpečovací systémy

vyšlo 15.5.2012

Řada lidí si na hlídání pozemku a majetku pořizuje psa, což je jistě dobrá volba. Žádný pes ale nedokáže uhlídat vše a být na několika místech najednou. Pro dokonalou bezpečnost interiéru i exteriér domu je dobré si pořídit elektronický zabezpečovací systém. Ten totiž nikdy neusíná, je stále ve střehu a plní tak funkci moderního hlídacího psa.

 
Newag slaví 19 let a nabízí vysavač Garagevac se slevou 19 %!

Newag slaví 19 let a nabízí vysavač Garagevac se slevou 19 %!

vyšlo 24.4.2012

Společnost Newag s.r.o., přední dodavatel centrálních vysavačů, působí na trhu již 19 let. Pro návštěvníky Mezinárodního stavebního veletrhu IBF v Brně proto připravila mimořádnou nabídku - malý centrální vysavač Garagevac se slevou 19 %! Pro získání slevy stačí do objednávky na stránkách www.garagevac.cz zadat kód 398d684s.

 
Tlakové myčky pro úklid okolí domu i zahrady

Tlakové myčky pro úklid okolí domu i zahrady

vyšlo 19.4.2012

Už váš nebaví čistit zablácené kolo, zahradní nábytek nebo venkovní dlažby klasickým způsobem pomocí rejžáku a kýblu s vodou? Na tyhle práce jsou nejlepší vysokotlaké čističe, neboli wapky, které nastavitelným paprskem vody očistí velké i menší plochy. Při nákupu těchto pomocníků je však třeba se zaměřit na několik faktorů.

 
Vjezdové systémy a stínící technika od firmy Radek Folta

Vjezdové systémy a stínící technika od firmy Radek Folta

vyšlo 19.4.2012

Sháníte ke svému domu kvalitní vjezdovou bránu či vstupní branku? Potřebujete vybrat ke garáži vhodná garážová vrata? Nebo chcete okna v bytě vybavit žaluziemi či roletami? V takovém případě se obraťte na firmu Radek Folta z Valašského Meziříčí, která se zabývá výrobou a prodejem vjezdových systémů a stínící techniky.

 
< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

MASIVNÍ POSTELE

Masivní postel NOE je stvořena pro maximální pohodlí. Už se nemusíte bát nepříjemného kopance do nohy při vstávání z postele.

 

ZÁBRANY KVĚTINOVÝCH TRUHLÍKŮ

Nenápadné a praktické zábrany květinových truhlíků Dastech spolehlivě zajistí umístění květin na okenních parapetech a zabezpečí je proti nechtěnému pádu.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

TRUHLÁŘSTVÍ MÍČEK OSTRAVA

Výroba ložnice na zakázku. Kvalitní český nábytek z lamina, dýhy i masívu. Podívejte se na naše reference.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.