Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Řemesla, služby

Vyhledávání článků
Tlakové myčky pro úklid okolí domu i zahrady

Tlakové myčky pro úklid okolí domu i zahrady

vyšlo 19.4.2012

Už váš nebaví čistit zablácené kolo, zahradní nábytek nebo venkovní dlažby klasickým způsobem pomocí rejžáku a kýblu s vodou? Na tyhle práce jsou nejlepší vysokotlaké čističe, neboli wapky, které nastavitelným paprskem vody očistí velké i menší plochy. Při nákupu těchto pomocníků je však třeba se zaměřit na několik faktorů.

 
Vjezdové systémy a stínící technika od firmy Radek Folta

Vjezdové systémy a stínící technika od firmy Radek Folta

vyšlo 19.4.2012

Sháníte ke svému domu kvalitní vjezdovou bránu či vstupní branku? Potřebujete vybrat ke garáži vhodná garážová vrata? Nebo chcete okna v bytě vybavit žaluziemi či roletami? V takovém případě se obraťte na firmu Radek Folta z Valašského Meziříčí, která se zabývá výrobou a prodejem vjezdových systémů a stínící techniky.

 
Jak si usnadnit práci při mytí oken

Jak si usnadnit práci při mytí oken

vyšlo 14.4.2012

Jen malé procento žen jásá nad nepříjemnou domácí prací, která se nedá odbýt a vyžaduje spoustu času a dokonce je vidět i zvenčí. Ano, je to mytí oken. Znáte postup a finty, které používají profesionální myči oken? Nebo nevíte jak na to? Nezkušeným hospodyňkám může pár rad přijít vhod.

 
Kuchyňské pracovní desky z přírodního kamene

Kuchyňské pracovní desky z přírodního kamene

vyšlo 2.4.2012

Při výběru vhodné kuchyňské desky je třeba zvolit materiál, který bude nejenom kvalitní, ale zároveň poskytne i dokonalý estetický zážitek. A právě obě tyto vlastnosti v sobě spojuje přírodní kámen, který působí velmi originálně a dodá vaší kuchyni opravdový šmrnc. Kuchyňská deska z přírodního kamene také výrazně prodlouží životnost celé kuchyňské linky.

 
Pískovec máme pod palcem, od těžby po realizaci

Pískovec máme pod palcem, od těžby po realizaci

vyšlo 15.3.2012

S blížícím se jarem možná uvažujete, co nového vytvoříte či opravíte na Vaší zahradě nebo v okolí Vašeho domu. Firma Jiří Sršeň – Tekam Vám nabízí kvalitní přírodní pískovec – přírodní surovinu, která je staletími prověřená, kvalitní a krásná, odolná vůči povětrnostním vlivům a minimálně náročná z hlediska údržby.

 
Prací koule a ořechy neperou, ukázal test

Prací koule a ořechy neperou, ukázal test

vyšlo 25.2.2012

Ochrana zdraví, životního prostředí, ušetření peněz a čisté, svěží oblečení. To všechno slibují výrobci pracích koulí, které mají být účinnou náhradou za neekologické prací prášky. Bohužel, jak nedávno ukázal časopis dTest, koule i ořechy na praní nemají vůbec žádný nebo jen minimální prací účinek.

 
Designová křesla a lehátka

Designová křesla a lehátka

vyšlo 20.2.2012

Křeslo se zdá být jen malým dílkem v interiérovém vybavení, pokud ale vybereme nějaký pěkný designový kousek, může se stát nepřehlédnutelným solitérem. Nemělo by chybět v žádné moderní a plnohodnotné domácnosti, nabízí totiž příjemný odpočinek po náročném pracovním dni a pomáhá načerpat ztracenou energii.

 
Moderní realizace schodišť - Trepp art

Moderní realizace schodišť - Trepp art

vyšlo 13.2.2012

Schodiště nelze považovat za pouhý funkční prvek, jde o důležitou, ne-li dominantní součást interiéru. Výběru je proto třeba věnovat náležitou pozornost a výrobu svěřit do rukou odborné firmě. Jedničkou ve svém oboru je firma Trepp-art s. r. o., která nabízí možnost výběru z celé řady modelů a typů schodišť určených jak pro klasický, tak i zcela moderní interiér.

 
Jak odstranit odolné skvrny

Jak odstranit odolné skvrny

vyšlo 3.2.2012

Ve všech domácnostech občas dochází k nehodám, při kterých se něco rozlije, umaže, pocáká a podobně. Poměrně častěji se to děje v domácnostech s dětmi nebo zvířecími miláčky. Odolné skvrny se pak vytváří jedna za druhou a trápí nás zejména ty na viditelných místech. Naštěstí existují účinné prostředky, které nám pomohou problémy se skvrnami vyřešit.

 
Dětský pokoj podle feng – šuej

Dětský pokoj podle feng – šuej

vyšlo 27.1.2012

Pokud se při zařizování domu nebo bytu řídíte čínskou filozofií feng – šuej, která jak je známo, pozitivně působí na náš každodenní život, měli byste velkou pozornost věnovat především uspořádání prostoru pro děti. Vhodně zařízeným dětským pokojem můžeme ovlivnit zdravý vývoj dítěte a přispět k rozvoji jeho schopností.

 
Čistíme ucpaný odtok

Čistíme ucpaný odtok

vyšlo 25.1.2012

Určitě jste s ním už také měli tu čest. Řeč je o ucpaném odtoku, se kterým se – ať chceme nebo ne, v každé domácnosti určitě po nějakém čase setkáme. Až vám bude voda ve vaně, umyvadle nebo dřezu čím dál pomaleji odtékat, víte, že je něco v nepořádku a že je načase s tím něco dělat. Není třeba hned volat instalatéra, s těmito problémy si hravě poradíte sami!

 
Kuchyňské desky z přírodního kamene

Kuchyňské desky z přírodního kamene

vyšlo 16.1.2012

Chcete, aby vaše kuchyně získala opravdový šmrnc, působila elegantně, velmi originálně a přitom byla plně funkční? Vybavte ji kuchyňskou deskou z přírodního kamene od Kamenictví Obelisk s. r. o. Kámen interiéru dodá nadčasový design, unikátní vzhled, ale především vysoce prodlouží životnost celé kuchyňské linky.

 
Účelné zařízení jednopokojového bytu

Účelné zařízení jednopokojového bytu

vyšlo 12.1.2012

Ceny bydlení tlačí nahoru také poptávku po menších, a tedy levnějších, bytech. Účelně zařízený jednopokojový byt ale nemusí být pouze místem k přespání. Podivejme se, jak si se zařizováním poradit.

 
Nepodceňujte pravidelné čištění lednice

Nepodceňujte pravidelné čištění lednice

vyšlo 2.1.2012

Kdypak jste naposledy čistili vaši ledničku? Jen se přiznejte. Možná jste to zvládli v rámci vánočního úklidu, ale možná už si ani nepamatujete, jak je to dávno, co jste tomuto kuchyňskému spotřebiči věnovali trochu pozornosti. A přitom je známo, že právě lednice je největším semeništěm nebezpečných bakterií. Takže hadr do ruky a jde se na to!

 
Dokonalé náladové osvětlení s LED pásky

Dokonalé náladové osvětlení s LED pásky

vyšlo 21.12.2011

Pokud hledáte moderní, praktické, estetické a hlavně ekonomicky výhodné zdroje světla, pořiďte si LED pásky. Jsou velmi oblíbené nejen pro svou úspornost, ale také pro velmi snadnou instalaci. Variabilita jejich využití je opravdu široká, své uplatnění naleznou v mnoha odvětvích, proto patří k nejoblíbenějším a velmi vyhledávaným světelným zdrojům.

 
S kvalitním mopem zvládnete úklid levou zadní

S kvalitním mopem zvládnete úklid levou zadní

vyšlo 10.12.2011

Vánoce se blíží sedmimílovými kroky a mnohé hospodyňky již přemýšlejí nad tradičním předvánočním úklidem. Díky moderním technologiím a novinkám, které se na našem trhu neustále objevují, již nemusíte trávit dlouhé hodiny ohnuté nad kbelíkem s vodou a hadrem. Využijte pestré nabídky, kterou vám trh s úklidovými pomocníky nabízí a ulehčete si podstatně svou práci.

 
Luxusní designová akvária

Luxusní designová akvária

vyšlo 5.12.2011

Zavzpomínejte, jak vypadalo akvárium dříve a kolik práce stálo jeho udržování… Doba se hodně změnila a to i v akvaristice. Tradiční pojetí akvária s rybičkou a jednou rostlinkou všichni známe. To se však již do dnešní doby nehodí. Stavíme si atraktivní, moderní domy, útulné byty a jsme časově stále více vytíženi. Proto musí být i styl dnešního akvária na míru tomuto trendu přizpůsoben.

 
< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

TRUHLÁŘSTVÍ MÍČEK OSTRAVA

Výroba ložnice na zakázku. Kvalitní český nábytek z lamina, dýhy i masívu. Podívejte se na naše reference.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.