Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Řemesla, služby

Vyhledávání článků
Jak správně udržovat a čistit koberce

Jak správně udržovat a čistit koberce

vyšlo 24.6.2011

Jestliže chceme, aby naše koberce měly co nejdelší životnost a vypadaly stále jako nové, musíme jim věnovat potřebnou péči. Správná pravidelná údržba a vhodné čištění je základem toho, aby nám koberce dělaly doma radost po dlouhou dobu. Udrží si tak svůj vzhled, funkčnost i své specifické užitné vlastnosti.

 
Jak připravit stěny na malování?

Jak připravit stěny na malování?

vyšlo 13.6.2011

Příprava podkladu pro malování je velmi důležitá, abychom při malování samotném dosáhli skvělých výsledků a vyhnuli se případným komplikacím. Většinou je to ale činnost ze všech nejneoblíbenější, kdy je nutné oškrábat vrstvy starších maleb, odstranit nerovnosti po zbytcích lepidla od tapet, klihových nátěrů a případně i opatřit stěny penetračním nátěrem.

 
BIO čisticí prostředky aneb domov bez chemikálií

BIO čisticí prostředky aneb domov bez chemikálií

vyšlo 28.5.2011

Víte, co obsahují vaše prací prášky, dezinfekce nebo čisticí prostředky do koupelny? Máte doma alergiky nebo astmatiky a z chloru se vám dělá špatně? Zaměřte se na výrobky ekologické a BIO-čisticí prostředky, které neohrožují vaše zdraví ani životní prostředí, které je konečné a nikoliv nekonečné.

 
Bezpečnostní mříže jsou dokonalou ochranou majetku

Bezpečnostní mříže jsou dokonalou ochranou majetku

vyšlo 18.5.2011

Bezpečnostní prvky jsou nezbytnou součástí každého rezidenčního i komerčního objektu. Mnohdy vás ale ani alarm, kamery či hlídací pes neuchrání před zloději a vandaly. A tak přichází na řadu pořádný kus kovu - bezpečnostní mříž, kterou ocení a docení nejen majitelé obchodů, ale také všichni chataři, majitelé rodinných domů, garáží i přízemních balkónů.

 
Příprava na malování interiéru

Příprava na malování interiéru

vyšlo 12.5.2011

„Měli bychom vymalovat“ – tato tři slova jsou pro mnohé lidi noční můrou. Malování pokojů nepatří mezi oblíbený způsob trávení volna asi nikoho z nás, ale holt čas od času je prostě potřeba k této činnosti svolit. Co vše budete k malování potřebovat, kdy je dobré s ním začít a proč to vlastně děláme, se dozvíte v následujícím článku.

 
Feng šuej a zahrada

Feng šuej a zahrada

vyšlo 3.4.2011

Pro nedočkavé předesíláme, že navrhnout zahradu podle tradiční čínské nauky feng šuej, může jen fundovaný odborník. Projekt či úprava nové či stávající zahrady je totiž vázána na spoustu elementů, vymezených linií a znalost vlastností rostlin, drobných staveb i okrasných architektonických prvků, které vytvářejí harmonický celek.

 
Terasa z WPC, směsi dřeva a plastu

Terasa z WPC, směsi dřeva a plastu

vyšlo 22.3.2011

Dřevěné terasy jsou stále v módě, ale proč za nějaký čas tahat z bosých nohou třísky a každoročně se trápit s nátěrem prkenné podlahy, když lze mít terasu bezúdržbovou a užívat si ji léta bez starostí? Dřevoplastová prkna či desky odolají slunci, mrazu i dešti, nemění svůj vzhled ani po delší době a vizuálně se od přírodního dřeva téměř neliší.

 
LED diodové variace

LED diodové variace

vyšlo 14.3.2011

Spotřeba elektrické energie na osvětlení v domácnostech představuje značnou položku v rodinném rozpočtu. Mění se také naše nároky na komfort bydlení. LED diody jsou sice staré už více než 40 let, přesto se však v současné době stávají více než zajímavou variantou, jak si dopřát luxus a přitom se chovat ekonomicky.

 
Větrání v interiéru a jeho význam pro člověka

Větrání v interiéru a jeho význam pro člověka

vyšlo 11.3.2011

Možná se vám to nezdá, ale vědeckými průzkumy bylo dokázáno, že dostatek čerstvého vzduchu v interiéru má blahodárný vliv na lidské zdraví. Člověk je odolnější, více koncentrovaný, plný energie a soustředěný na práci. K tomu, abychom ráno „nastartovali“ své tělo k aktivitě tedy stačí opravdu málo – větrat!

 
Baterie, akumulátory a monočlánky v domácnosti

Baterie, akumulátory a monočlánky v domácnosti

vyšlo 15.2.2011

Baterie jsou ve většině domácností neustále nedostatkovým zbožím. Celé hromady jich spolknou dětské hračky, ovládače k televizím nebo bezdrátové klávesnice a myši k počítačům. Ale jaké jsou pro vás nejvhodnější? Jaký je mezi jednotlivými typy rozdíl? Jak je správně zlikvidovat?

 
Centrální vysavače s hadicí ve zdi a dalšími chytrými doplňky

Centrální vysavače s hadicí ve zdi a dalšími chytrými doplňky

vyšlo 9.2.2011

Centrální vysavače jsou velmi populární mezi majiteli novostaveb. Značka Husky se stala průkopníkem tichého a účinného úklidu, při kterém se nevíří žádný prach. Už ani úklid schodiště není problém. Vše pomáhá zajistit 9 metrů dlouhá a lehká vysavačová hadice, doplněná o účinné nástavce.

 
Hromosvod je spolehlivý ochránce před blesky

Hromosvod je spolehlivý ochránce před blesky

vyšlo 3.2.2011

K čemu jsou potřebné hromosvody, nebo chcete-li bleskosvody, ví snad každé malé dítě. Chrání naše domy před následky nebezpečného úderu blesku, zabraňují případným požárům, zničení střech a především chrání lidi, kteří se v domech vyskytují. Málokdo už ovšem ví, že k tomu, aby hromosvod správně fungoval, je nutné provádět jeho pravidelnou revizi.

 
Průvodce povánočním úklidem

Průvodce povánočním úklidem

vyšlo 8.1.2011

Svátky už jsou minulostí a před námi naopak povánoční úklid. Co se všemi vánočními ozdobami, stromečkem a zbylým cukrovím? Aby to nebyla jen nezbytná nutnost, ale taky trochu zábava – vymyslete systém odměny a zapojte do úklidu celou rodinu! Uvidíte, jak to zafunguje, a my vám poskytneme itinerář – jak na to.

 
Plánování interiéru s bytovým architektem

Plánování interiéru s bytovým architektem

vyšlo 21.12.2010

O svém bydlení má každý z nás jiné představy, ale mnohdy si s jeho zařizováním nevíme rady. Realizace bytového interiéru je tvůrčí hra, při které je třeba vidět zařizovaný prostor jako celek. Proto není od věci spolupráce s bytovým architektem, případně s firmou, která se postará o plánování a realizaci bytového interiéru od A až do Z.

 
Úklid bez stresu

Úklid bez stresu

vyšlo 18.12.2010

Předvánočnímu úklidu se nevyhne asi žádná rodina. Někteří to pojímají opravdu velkoryse a poctivě, jiní už dávno přišli na to, že Vánoce přijdou i bez „gruntování“. Jak ale zvládnout alespoň základní úklid bez újmy na zdraví?

 
Jak vyčistit domácí elektroniku?

Jak vyčistit domácí elektroniku?

vyšlo 10.12.2010

Elektronikou jsou naše domovy leckdy přímo zavaleny. Děti mají své televizory v pokojíčku, společný pak najdete v obývacím pokoji, každý vlastní počítač, k tomu nějaký ten DVD přehrávač, či CD přehrávač, docela jistě se to i u vás pěkně nasčítá. Slouží nám a my jsme za ně rádi. Ovšem aby tomu tak bylo co nejdelší dobu, je nutné se i o domácí elektroniku náležitě starat a pravidelně jí čistit. Jak na to?

 
designSUPERMARKET opět nabídne originální dárky

designSUPERMARKET opět nabídne originální dárky

vyšlo 9.12.2010

Už počtvrté se letos otevřou brány supermarketu, který není jen tak obyčejným obchodem. Naopak. Své neotřelé výrobky s puncem originality zde nabídne padesátka designérů. Kde? Netradiční vánoční dárky můžete letos pořídit od 9. do 12. prosince v prostorách bývalého pražského obchodního domu Perla.

 
< 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

TRUHLÁŘSTVÍ MÍČEK OSTRAVA

Výroba ložnice na zakázku. Kvalitní český nábytek z lamina, dýhy i masívu. Podívejte se na naše reference.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.