7points - rozšíření balkonu

Reklama

Řemesla, služby

Vyhledávání článků
Péče o kožešinové doplňky

Péče o kožešinové doplňky

vyšlo 13.11.2007

I přes četné protesty ochránců zvířat, se kožešinové předložky, polštáře a další výrobky stále těší poměrně velké popularitě, a to zejména v chalupách a vesnických usedlostech, kterým podobné dekorace bezesporu dodávají na útulnosti a půvabu. Avšak, aby kožešiny plnily svou estetickou funkci, vyžadují naši péči.

 
Náš život s hlodavci

Náš život s hlodavci

vyšlo 31.10.2007

Mnoho příběhů pro děti, převážně kreslených, je založeno na existenci hlodavce v domě. Je přitom zajímavé, že onen hlodavec (nejčastěji myš) bývá zpravidla kladnou postavou, bojující se „zlými“ nepřáteli. Ve skutečnosti ale asi jen málokdo vítá hlodavce ve svém domě s otevřenou náručí.

 
Magie kamenné dlažby

Magie kamenné dlažby

vyšlo 9.10.2007

Patříte k lidem, kteří mají blízko k přírodě? Nemáte rádi strojově umělou dokonalost a dáváte raději přednost přirozené rozmanitosti při zdůraznění vlastní individuality? Pak právě vám by se mohla líbit dlažba z přírodního kamene.

 
Zařizujeme kuchyni od A do Z

Zařizujeme kuchyni od A do Z

vyšlo 2.10.2007

Zařizování kuchyně představuje běh na dlouhou trať. Vymyslet vše tak, aby byla nejen praktická, ale zároveň estetická a kvalitní, není tak jednoduché, jak se může na první pohled zdát. Podívejme se alespoň ve zkratce, co nás v takovém případě čeká a na co bychom neměli zapomenout.

 
Bojujeme s plísněmi

Bojujeme s plísněmi

vyšlo 25.8.2007

Téměř každý, kdo má dům či byt – zejména starší – to asi zažil. Plíseň! Může se vytvořit v koupelně (nejčastěji ve spárách mezi kachličkami), za skříněmi, v rozích místností… Plísně vznikají hlavně ve vlhkém prostředí. Kromě toho, že nevypadají hezky a narušují podklad, na kterém se objeví, mohou být také nebezpečné pro lidské zdraví (alergie, astma…). Proto bychom se měli snažit se jich zbavit.

 
Malování  v interiéru - jak začít?

Malování v interiéru - jak začít?

vyšlo 8.8.2007

Ať už jste se rozhodli zpestřit si svůj poněkud fádní byt novými barvami, nebo prostě jen tak potřebujete vymalovat. Není pochyb, že už tušíte, co vás čeká. My si dnes přesto uděláme alespoň krátkou rekapitulaci interiérového malování.

 
Parní čistič

Parní čistič

vyšlo 23.5.2007

Parní čistič je vynikající pomocník moderní domácnosti, který dokáže bez větší námahy vyčistit byt od podlahy až po strop. A nejenže čistí, ale doslova domácnost nablýská tak, že ani roztoči nemají šanci.

 
Koše na špinavé prádlo

Koše na špinavé prádlo

vyšlo 22.5.2007

Špinavé prádlo produkuje každý člověk, a tak úložný koš na oblečení určené k praní nesmí chybět v žádné domácnosti. Někdo sice skladuje špinavé ponožky v obyčejné igelitce ve skříni, to ovšem není v žádném případě ideální řešení, zvláště jedná-li se o početnou rodinu. Jaké možnosti, kam se špinavým prádlem, tedy máme?

 
Mezonetový byt

Mezonetový byt

vyšlo 6.5.2007

Vlastní bydlení se stává stále důležitějším fenoménem vyjadřujícím individuální potřeby, možnosti a názory každého z nás. Dvoupodlažním bytem získáme vše: pohodlí, intimitu, bezpečí, krásu a osobitý životní styl.

 
Vysavače VAX – kvalitní pomocníci pro malý i velký úklid

Vysavače VAX – kvalitní pomocníci pro malý i velký úklid

vyšlo 2.5.2007

Pokud již delší dobu hledáte kvalitní a výkonný vysavač, který vám co nejvíce usnadní a zpříjemní pravidelný úklid vašeho domu, máme pro vás dobrou zprávu. Britská firma VAX uvádí na český trh tři novinky – novou řadu vysavačů VAX ZERO, výkonný příruční vysavač VAX Super Turbo Force a novou průhlednou turbohlavici s rotačním kartáčem Power Brush.

 
Jak se zbavit hmyzu v bytě

Jak se zbavit hmyzu v bytě

vyšlo 21.4.2007

Známe to všichni. Po náročném dni se chystáme ke spánku a najednou z ničeho nic zaslechneme slabé, ale pronikavé bzučení. Na blahodárný spánek můžeme v tu chvíli zapomenout a to alespoň do té doby, než se s komářím vetřelcem nadobro nevypořádáme. A co pak nezvaní návštěvníci našich šatníků, spíží a ostatních prostor bytu?

 
Byt s balkónem – výhody, nevýhody a možné využití balkónu

Byt s balkónem – výhody, nevýhody a možné využití balkónu

vyšlo 14.4.2007

Balkón nebo lodžie jsou jednoznačnou výhodou každého bytu či domu. Každý, kdo má možnost výběru, navzdory vyšší ceně, byt s balkónem upřednostní. Co je tak lákavé na pár metrech navíc a využijeme je vůbec?

 
Jak se zbavit vodního kamene v domácnosti

Jak se zbavit vodního kamene v domácnosti

vyšlo 12.4.2007

Vodní kámen – věčný nepřítel koupelen, kuchyní a především všech hospodyněk. Trápí nás nejen na umyvadlech, toaletách, vodních bateriích a varných konvích, ale ušetřeny nejsou ani myčky nádobí, pračky či další spotřebiče. Společně se proto podívejme, jak se vodního kamene nejlépe a nejsnadněji zbavit.

 
Hledáte „paní na úklid“?

Hledáte „paní na úklid“?

vyšlo 18.3.2007

Každá žena zná ten nepříjemný pocit bezmoci když nestíhá domácnost. Čas strávený uklízením by mohla věnovat dětem, smysluplné práci nebo sobě. V takové situaci může pomoci úklidová agentura nebo hospodyně, která převezme péči o domácnost.

 
Na co pamatovat při koupi pozemku

Na co pamatovat při koupi pozemku

vyšlo 16.2.2007

Jestliže kupujete pozemek, základní otázka samozřejmě zní, k čemu jej potřebujete. Většina lidí si pozemek koupí proto, že na něm chce stavět, avšak nákup pozemku na lukrativním místě může být i vhodnou investicí a uložením „přebytečných“ peněž do budoucna, nebo krátkodobou spekulací.

 
Domácnost alergika

Domácnost alergika

vyšlo 14.1.2007

Alergici vědí o svém trápení své. Stav, kdy člověk postižený alergií nesnáší různé podněty, látky, potraviny nebo zvířata, které ostatním lidem nevadí, se odrazí v běžném denním životě. Problémem je zařizování a údržba bytu.

 
Oblékáme stěny do tapet

Oblékáme stěny do tapet

vyšlo 10.1.2007

Možná by se zdálo, že dekorování stěn tapetami má již svá nejlepší léta za sebou. Někteří dokonce tapetám po éře uniformních panelových domácností nemohou dodnes přijít na chuť. Faktem zůstává, že tapety mají své kouzlo a nemusíme se při jejich použití omezovat pouze na papír.

 
< 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

Výrobník rostlinného mléka JATA

Jata MILKER set 2v1 - výrobník rostlinného mléka + tyčový mixér 400W. Za pouhé 2 minuty můžete mít rostlinné mléko připravené ke konzumaci. MILKER vám umožňuje vyrábět všechna rostlinná mléka s jakýmkoliv typem semen, ořechů nebo obilovin.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Zahradní jídelní set VIKING XL

Velmi žádaná zahradní jídelní sestava z kovu pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní jídelní stůl Viking XL a 6x zahradní židle Ramada černá.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

TRUHLÁŘSTVÍ MÍČEK OSTRAVA

Výroba ložnice na zakázku. Kvalitní český nábytek z lamina, dýhy i masívu. Podívejte se na naše reference.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.