7points - rozšíření balkonu

Reklama

Řemesla, služby

Vyhledávání článků
Střechy  - kompletní řešení

Střechy - kompletní řešení

vyšlo 2.12.2009

Nabídka střešních krytin Lindab Rova představuje výběr od cenově dostupných až po luxusní varianty. Zákazník si tak může vybrat přesně tu krytinu, kterou požaduje a v takové cenové relaci, kterou si může dovolit. To vše od jedné firmy, s jednou zárukou a jistotou kvalitního servisu a podpory pro realizační firmy od okamžiku poptávky až po konečnou realizaci.

 
Žehlicí systém je jako žehlička s intuicí

Žehlicí systém je jako žehlička s intuicí

vyšlo 24.11.2009

Patříte k těm, co umí více žehlit průšvihy než prádlo? Pro někoho je žehlení dobrý odpočinek a pro někoho znamená žehlička téměř mučicí nástroj. Příslušníkům obou skupin mohou přinést netušené výsledky žehlicí systémy s parními generátory.

 
Co vydrží umělý kámen?

Co vydrží umělý kámen?

vyšlo 5.11.2009

Umělý kámen v moderním interiéru i exteriéru získal své místo na výsluní zásluhou široké variability použití, tvarů i barev. Někteří výrobci dokonce tvrdí, že umělý kámen má delší životnost ve srovnání s přírodním. Je tvrzení pravdivé nebo jde jen o reklamní trik?

 
Robotický vysavač iClebo uklidí za Vás!

Robotický vysavač iClebo uklidí za Vás!

vyšlo 12.10.2009

Běhání s vysavačem po bytě je málo oblíbená činnost snad každého z nás, ale pokud za nás po bytě běhá robotický vysavač iClebo, to už je jiná zábava. Díky každodennímu vysávání nečistot se robotický vysavač postará o dokonalou čistotu vašeho domova a vy máte čas na rodinu a přátele.

 
Nový světelný rozměr - LED technology

Nový světelný rozměr - LED technology

vyšlo 6.10.2009

S nástupem 3. tisíciletí se projevily změny globálního myšlení lidstva, snažíme se chovat ekologicky a ekonomicky. Tomuto trendu odpovídají i nové ekologické materiály a technologie.

 
Moderní tapety pro svěží změnu domova

Moderní tapety pro svěží změnu domova

vyšlo 3.9.2009

Po tapetománii šedesátých a sedmdesátých let byste ještě před pár lety našli tapetu jen v málokteré domácnosti, dnes však slaví opět návrat ve velkém stylu. Možná díky inspiraci právě z let sedmdesátých, která je nyní patrná v designu, architektuře i v módě. Stále se sice lepí na zdi pokojů, technologie výroby ale pokročila a použití materiálů je pestřejší.

 
Bydlení v dřevěném stylu - moderní bydlení

Bydlení v dřevěném stylu - moderní bydlení

vyšlo 2.9.2009

Nesedí vám nábytková konfekce a máte radši ve svém příbytku správný kus nábytku z poctivého dřeva? Přírodní masivní dřevo je materiál příjemný na pohled i dotek a nádherně voní. Přitom stačí jen jediný dominantní dřevěný prvek v interiéru, a rázem působí celek harmonicky a skutečně váš domov zpříjemní a zútulní.

 
Jak do boje s invazí domácích škůdců

Jak do boje s invazí domácích škůdců

vyšlo 23.8.2009

České domácnosti trápí potkani, švábi, mravenci faraoni i klíšťáci holubí. V poslední době však nejvíc štěnice. Škůdci se skrývají v rámech obrazů, za tapetami, ve skříních, na půdách a ve sklepích. Jejich hubení je obtížné, ale my víme, jakými zbraněmi lze boj s nimi vyhrát.

 
Střešní krytiny Lindab …. výběr pro každého

Střešní krytiny Lindab …. výběr pro každého

vyšlo 29.7.2009

Nabídka lehkých střešních krytin Lindab Rova představuje výběr od cenově dostupných až po luxusní varianty. Zákazník si tak může vybrat přesně tu krytinu, kterou požaduje a v cenové relaci, kterou si může dovolit a to vše od jedné firmy, s jednou zárukou a jistotou kvalitního servisu a podpory pro realizační firmy od okamžiku poptávky až po konečnou realizaci.

 
Rady, které nestárnou - IX. díl - Praní a žehlení

Rady, které nestárnou - IX. díl - Praní a žehlení

vyšlo 21.7.2009

V dnešní éře moderních napařovacích žehliček a promyšlených programů automatických praček už sice nemusíme při žehlení a praní řešit problémy, které potkávaly naše matky a babičky, některé tipy a rady, jak s prádlem zacházet, však zůstaly platné dodnes. Přiučte se.

 
Rekonstrukce koupelny a sociálního zařízení jinak

Rekonstrukce koupelny a sociálního zařízení jinak

vyšlo 10.7.2009

Stavíte, čeká vás rekonstrukce nebo chcete jednoduše zmodernizovat vaši koupelnu. Využijte řešení, které má velkou budoucnost! Ušetříte nejen finance, ale hlavně prostor a čas.

 
Aby dřevěná okna dlouho žila

Aby dřevěná okna dlouho žila

vyšlo 4.7.2009

Stavební trh zahltilo množství výrobců oken z nejrůznějších materiálů deklarujících, že právě ta jejich jsou tzv. „best“. Vy jste se však už rozhodli pro okna dřevěná. Při svém výběru jste dali určitě přednost nadčasovosti a estetice. Aby si vaše okna tyto vlastnosti dlouhodobě udržela, není nikdy na škodu provětrat znalosti o údržbě a čištění dřevěných oken.

 
Designové studio zrealizuje individuální návrh

Designové studio zrealizuje individuální návrh

vyšlo 1.7.2009

Chcete si splnit svůj sen o bydlení? Představíme vám designové studio, kde váš návrh či nápad vyřeší skutečně od A do Z. Společnost JiMaRa - Jiří Radocha je na rozdíl od většiny studií připravena nejen navrhovat, ale hlavně vyrábět ve vlastní výrobě.

 
Flügger barvy a tapety interiér bytu rozzáří

Flügger barvy a tapety interiér bytu rozzáří

vyšlo 12.6.2009

Kolekce tapet Flügger Fiona poskytují širokou škálu moderních vzorů, kterými snadno vytvoříte unikátní design bytu, kanceláří, ale i obchodních prostor. V sortimentu naleznete hned několik kolekcí, které lze dokonale kombinovat barevnými odstíny omyvatelných barev Flügger do interiéru. Inspirujte se i vy!

 
Neotřelý bytový design v Chemistry Gallery

Neotřelý bytový design v Chemistry Gallery

vyšlo 11.6.2009

"Univerzální sérum toho, jak je možné neobvykle a stylově zařídit svůj byt, dům, či hrad." Takové je motto aktuální výstavy Universerum v pražské The Chemistry Gallery, na níž dochází k propojení užitého umění, designového nábytku, flower designu, obrazů a soch.

 
Fázujme vstupní čisticí zóny

Fázujme vstupní čisticí zóny

vyšlo 21.2.2009

Víte, že až 80 % nečistot je do interiéru přineseno na podrážkách bot? Použitím rohoží zachytíte většinu nečistot již u vchodu a výrazně tak snížíte náročnost údržby podlahových ploch. Čisticí zóny jsou docela podceňovány, ale jedná se o nezbytnou součást všech typů budov. Každá čistící zóna by měla odpovídat prostorám, které má chránit před venkovními nečistotami, jak kvalitou, tak velikostí.

 
Co obnáší „pokolaudační“ úklid?

Co obnáší „pokolaudační“ úklid?

vyšlo 7.2.2009

Stavba domu či jen jeho rekonstrukce je náročná a vyžaduje určitou úroveň odborných znalostí. Ať už se jedná o výstavbu domu na klíč nebo stavbu domu prováděnou dodavatelským způsobem, dostanou se stavebníci posléze do stádia, kdy bude třeba řešit kolaudační úklid. Je to vlastně úklid na čisto před předáním do užívání.

 
< 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

TRUHLÁŘSTVÍ MÍČEK OSTRAVA

Výroba ložnice na zakázku. Kvalitní český nábytek z lamina, dýhy i masívu. Podívejte se na naše reference.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.