Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Řemesla, služby

Vyhledávání článků
Vysavače s vodní filtrací Vitek

Vysavače s vodní filtrací Vitek

vyšlo 28.11.2011

V roce 2010 měla značka Vitek desáté výročí na českém trhu. Po celou dobu Vitek nabízí technologie, které nejlépe vyhovují potřebám a zájmům zákazníků. Nabízí techniku, která si klade za cíl přinést do života pohodlí, teplo a radost. Značka VITEK je dnes jedna z nejznámějších značek na světě a aktivně se rozvíjí i mimo naši zemi.

 
Izolační pěna – pokroková izolace současnosti

Izolační pěna – pokroková izolace současnosti

vyšlo 16.11.2011

Potřebujete zateplit fasádu, podkroví, střechu, podlahu, vnitřní stěny nebo základy domu? Ať je kterékoliv roční období, použijte speciální izolační pěny, které vynikají jedinečnými vlastnostmi a zajistí dokonalou izolaci vašeho domu. Ve všech oblastech předčí všechny známé a doposud používané izolační materiály.

 
Proč vysávat centrálními vysavači BEAM

Proč vysávat centrálními vysavači BEAM

vyšlo 14.11.2011

Již od roku 1996 se můžete na českém trhu setkávat s firmou EKOELEKTRO® zabývající se prodejem centrálních vysavačů pro domácnosti, administrativní budovy, ubytovací zařízení i průmyslové objekty. Od roku 2000 se firma pyšní titulem nejúspěšnějšího prodejce centrálních vysavačů Beam a je držitelem ocenění TOP a DEALER.

 
Změna dodavatele elektřiny a plynu – jak  na to?

Změna dodavatele elektřiny a plynu – jak na to?

vyšlo 9.11.2011

Určitě také nechcete platit za elektřinu a plyn více, než je nutné. Mnoho lidí kvůli stále se zvyšujícím cenám energií přešlo ke společnosti, která jim nabídla nejnižší ceny a lepší služby. Jako zákazník máte právo volby, tak proč jej nevyužít? Dodavatele elektřiny i plynu může změnit každý a není to tak složité, jak by se mohlo zdát.

 
Hodinový manžel aneb práce všeho druhu

Hodinový manžel aneb práce všeho druhu

vyšlo 3.11.2011

Každá žena by doma chtěla mít zručného kutila, který si se vším poradí, ale ne každá takové štěstí má. Někteří muži na drobné opravy v bytě nemají vzhledem k pracovnímu vytížení čas, jiní se necítí být tak šikovní, aby úkol zvládli, a někdy chybí mužská ruka v domácnosti úplně. V takovém případě nezbývá než zavolat hodinového manžela, který vše vyřeší levou zadní.

 
Zdařilá rekonstrukce a novostavba

Zdařilá rekonstrukce a novostavba

vyšlo 18.10.2011

Rodinný dům, který se nachází v malebném prostředí Vysočiny v obci Svratka, prošel v roce 2007 kompletní rekonstrukcí. Vzhledem k charakteru původní krytiny a stáří krovu, bylo nutné použít lehkou krytinu, která by nezatížila krov a svým vzhledem korespondovala s charakterem domu a okolím. Investor společně s architektem dospěli k jednoznačnému závěru, a to lehké střešní krytině Lindab Topline.

 
Interiérové barvy proti plísním

Interiérové barvy proti plísním

vyšlo 12.10.2011

Řada domů a bytů trpí kvůli špatnému odvětrávání na plísně, které vznikají na stěnách. Vlhkost a kondenzace vody v kombinaci se závětřím vytváří na omítkách ideální prostředí pro vznik této nežádoucí květeny, která vede k alergiím, kožním problémům a dokáže vážně poškodit lidské zdraví. Je vůbec možné proti plísním účinně bojovat?

 
Čištění a údržba dřevěné kuchyně

Čištění a údržba dřevěné kuchyně

vyšlo 23.9.2011

Ve výčtu přírodních materiálů stojí stále na prvních příčkách dřevo, dokáže totiž zútulnit každý interiér a to bez ohledu na to, zda jde o interiér klasický či moderní. Jestliže také patříte k jeho milovníkům a rozhodli jste se dřevem obklopit i v kuchyni, měli byste vědět, jak o dřevěnou kuchyňskou linku správně pečovat, aby zůstala dlouho krásná.

 
Inteligentní dům ovládaný pomocí iPad nebo iPhone

Inteligentní dům ovládaný pomocí iPad nebo iPhone

vyšlo 16.9.2011

Kdo z vás by si nepřál, abyste měli doma vždy uklizeno, když ráno vstanete, abyste měli připraveno čerstvé pečivo a svoji oblíbenou kávu, když začne pršet, tak abyste měli jistotu, že jsou zavřena všechna okna, když je nedostatek vláhy, abyste měli zalitu zahradu, když začne silný vítr, aby byly zataženy venkovní markýzy a vytaženy všechny žaluzie nebo aby byl váš dům v bezpečí, když nejste doma.

 
Retro vypínače nejen do retro domácnosti

Retro vypínače nejen do retro domácnosti

vyšlo 15.9.2011

Každý, kdo podlehl kouzlu retro designu a rád se doma obklopuje věcmi, které jej při pohledu navracejí do dětství, by se měl zaměřit nejen na viditelné kusy nábytku, ale také na detaily. Takové domácnosti, chatě či chalupě by neměly chybět například retro vypínače, jejichž vzhled je naprosto věrohodný, ale funkčnost tentokrát již stoprocentní.

 
Jak vybírat nářadí na malování?

Jak vybírat nářadí na malování?

vyšlo 10.8.2011

Už máte oškrábané a napenetrované stěny, vybrané vhodné barvy a jediné co vám k vymalování pokoje chybí je vhodné nářadí? Vyrazte tedy na nákup štětců, válečků či stříkacích pistolí, hobbymarkety jsou jich plné. Víte ovšem, které nářadí je vhodné právě pro konkrétní stěnu?

 
Inteligetní domácnost pro větší komfort, úspory i bezpečí

Inteligetní domácnost pro větší komfort, úspory i bezpečí

vyšlo 2.8.2011

Co je to vlastně inteligentní domácnost? Jedná se v podstatě o jistou automatizaci domácnosti ve smyslu úspory času či sekvence kroků, které se mohou dělat samy bez vaší osobní přítomnosti. V obecné rovině by to měla být schopnost z libovolného místa, přímo nebo dle doporučení a souvztažností, ovládat jakékoli elektrické spotřebiče, měnit jejich nastavení, editovat, rozvíjet, doplňovat atd.

 
Solitérní kameny dají zahradě nový rozměr

Solitérní kameny dají zahradě nový rozměr

vyšlo 12.7.2011

Máte velkou zahradu a zdá se vám, že postrádá nějaký zajímavý prvek? Nebo toužíte mít originální dekoraci, která je naprosto jedinečná, a přitom vypadá jakoby tam byla již odjakživa? Vyberte si pěkný solitérní kámen a máte hned neobyčejnou dominantu zahrady.

 
Kvatitní sáčky do vysavače zefektivní úklid

Kvatitní sáčky do vysavače zefektivní úklid

vyšlo 29.6.2011

Při pořizování nového vysavače jste se nejdříve museli rozhodnout, jaký vlastně chcete, jestli sáčkový, bezsáčkový, vodní nebo třeba multifunkční. Jestliže jste si nakonec vybrali ten sáčkový, musíte teď nejspíš řešit otázku, jaký sáček je do něj nejlepší. Papírový, látkový nebo z mikrovlákna? A jaký je mezi nimi vlastně rozdíl?

 
Nové trendy v okapových systémech

Nové trendy v okapových systémech

vyšlo 25.6.2011

I když okapové systémy nepatří k nejvýznamnějším částem stavby, mohou nám způsobit nepříjemné problémy, pokud zvolíme nekvalitní nebo nevhodný materiál či zastaralý systém. Domníváte se, že na nich není co vymyslet, že jsou všechny stejné, vybíráte podle barvy a ceny?

 
Jak správně udržovat a čistit koberce

Jak správně udržovat a čistit koberce

vyšlo 24.6.2011

Jestliže chceme, aby naše koberce měly co nejdelší životnost a vypadaly stále jako nové, musíme jim věnovat potřebnou péči. Správná pravidelná údržba a vhodné čištění je základem toho, aby nám koberce dělaly doma radost po dlouhou dobu. Udrží si tak svůj vzhled, funkčnost i své specifické užitné vlastnosti.

 
Jak připravit stěny na malování?

Jak připravit stěny na malování?

vyšlo 13.6.2011

Příprava podkladu pro malování je velmi důležitá, abychom při malování samotném dosáhli skvělých výsledků a vyhnuli se případným komplikacím. Většinou je to ale činnost ze všech nejneoblíbenější, kdy je nutné oškrábat vrstvy starších maleb, odstranit nerovnosti po zbytcích lepidla od tapet, klihových nátěrů a případně i opatřit stěny penetračním nátěrem.

 
< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

POSTELE Z MASIVU

Postel z masivního malajského dubu je určená pro vysoké matrace, které budou na posteli vypadat nejlépe. Čalouněné čelo této masivní postele je výškově nastavitelné.

 

MULTIFUNKČNÍ ZAHRADNÍ TYČ

Multifunkční tyče jsou kouzelným a praktickým doplňkem Vašich relaxačních a pěstebních ploch. Nejčastěji se používá jako stojan na krmítko, ptačí budku nebo pro maketu havrana, který plaší ptactvo od vašich ovocných stromů a keřů.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

TRUHLÁŘSTVÍ MÍČEK OSTRAVA

Výroba ložnice na zakázku. Kvalitní český nábytek z lamina, dýhy i masívu. Podívejte se na naše reference.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.