Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Řemesla, služby

Vyhledávání článků
Cesta k novému domu začíná nákupem pozemku

Cesta k novému domu začíná nákupem pozemku

vyšlo 24.3.2010

Během posledních dvou let výrazně stoupl počet klientů, kteří koupili "špatný" pozemek. „Náš program Pozemkový servis je reakcí na přání klientů. Zaplnili jsme poslední mezeru v nabídce našich služeb a od března tak nabízíme široký servis spojený s hledáním, prověřením a financováním pozemků,“ říká ředitel Ekonomických staveb David Mencl.

 
Antibakteriální vysavač zatočí nejen s roztoči

Antibakteriální vysavač zatočí nejen s roztoči

vyšlo 11.3.2010

V posteli strávíme asi jednu třetinu svého života. Bylo zjištěno, že na lůžku žije průměrně kolem 2 milionů roztočů a bakterií. Přitom výkaly roztočů obsahují silný alergen, který může být příčinou vyvolávající alergie. Všimli jste si, že lůžko je místem v domácnosti, jehož úklidu a čištění věnujeme jen velmi málo času?

 
Ergonomie 5. díl - ergonomie v kuchyni

Ergonomie 5. díl - ergonomie v kuchyni

vyšlo 2.3.2010

Kuchyň je z hlediska bezpečnosti pokládána za jedno z nejrizikovějších míst v domácnosti. Kuchyňské pohromy nejčastěji pocházejí z popálenin o horkou plotnu, může jít o úrazy hlavy při otevřených horních skříňkách, i špatně uložené ostré nože dokážou způsobit nepříjemnosti. Aby tomu tak nebylo, je třeba při zařizování kuchyně dbát na jisté ergonomické zásady.

 
Skladování potravin v lednici

Skladování potravin v lednici

vyšlo 21.2.2010

Potraviny jsou pro nás důležitým zdrojem vitamínů a dalších cenných látek. Pokud není po ruce spíž nebo dobrý sklep, tak se potraviny v našich domácnostech uchovávají většinou v lednici nebo mrazáku. Je proto dobré znát některé tipy, jak správně potraviny v lednici uspořádat, ošetřit a zabalit před uskladněním.

 
Desinfekci a hygienu v domácnosti zařídí univerzální čistič

Desinfekci a hygienu v domácnosti zařídí univerzální čistič

vyšlo 20.2.2010

Ve většině domácností se v minulosti používal pro dezinfekci chlór. Známé jsou jeho bělicí a dezinfekční účinky, ale stejně tak dobře známe i jeho škodlivé vlastnosti. Současný trh už přichází s řadou dezinfekčních přípravků, které zaručeně účinkují proti viditelné špíně, ale zároveň při čištění zahubí téměř stoprocentně všechny plísně, bakterie a viry.

 
Jak a čím zastřešit terasu

Jak a čím zastřešit terasu

vyšlo 14.2.2010

Terasa – místo, které zpravidla těsně přiléhá k domu a rozšiřuje tak příjemně obytný prostor. Můžete jí využívat k posezení s přáteli i jako letní jídelnu - to by potom měla být situována co nejblíže ke kuchyni, můžete si jí uzpůsobit k odpočinku nebo jako zimní zahradu, kde se budete moci kochat krásou barevných květů po celý rok.

 
Venkovní obklady a umělý kámen

Venkovní obklady a umělý kámen

vyšlo 11.2.2010

Hledáte tu nejvhodnější barvu na fasádu vašeho domu, ale stále se nemůžete rozhodnout, která bude ta pravá? Nezaujal vás ani jeden z nabízených odstínů? Pak možná pro vás bude zajímavým řešením umělý kámen.

 
I vypínače a zásuvky mohou být in

I vypínače a zásuvky mohou být in

vyšlo 8.2.2010

Poněkud opomíjenou a často přehlíženou součástí našich domovů jsou dozajista vypínače a zásuvky. Možná trošku neprávem, vždyť díky modernímu pojetí se mohou stát nejen nutnou částí interiéru, ale také vychytanou dekorací. Výrobci se dnes již doslova předhánějí v trendy úpravách a nápadech, aby je co nejlépe začlenili do našich domovů.

 
Rotační smeták pomůže s denním úklidem

Rotační smeták pomůže s denním úklidem

vyšlo 26.1.2010

Mechanické zametače koberců byly úklidovým hitem v 60. letech minulého století. Sloužily na velmi rychlý úklid rozsypaných drobečků na kobercích. Dnes se do našich domácností rotační smetáky vítězně vrací. Nepotřebují totiž elektrický proud ani akumulátor.

 
Malování pokojů v Praze svěřte odborníkům

Malování pokojů v Praze svěřte odborníkům

vyšlo 14.1.2010

Malování pokojů není jednoduchá záležitost. Znáte tu památnou větu z domova – „budeme malovat“!? Což se rovnalo malému domácímu zemětřesení. Dřív bylo totiž zvykem a nutností řešit takové práce svépomocí. Dnes má zelenou profesionální zpracování. Jak se ale orientovat v široké záplavě nabídek nejen na internetu? Dobrým vodítkem jsou spolehlivé reference.

 
Cesta k vlastnímu pozemku

Cesta k vlastnímu pozemku

vyšlo 12.1.2010

Pořízení pozemku je prvním vážným krokem k získání vlastního bydlení. Přestože podle odborníků je právě teď neobyčejně vhodná doba pro výhodnou koupi, je důležité mít jasno v mnoha směrech. Přinášíme vám několik základních doporučení, jak se vyvarovat nepříjemných překvapení a zklamání.

 
Originální 3D tapety

Originální 3D tapety

vyšlo 7.1.2010

Máte rádi originalitu a nevšednost? Chtěli byste něčím ozvláštnit své bydlení podle vzoru nebo dle vlastních představ? Designové 3D tapety nebo velkoformátové obrazy se mohou stát netradičním doplněním interiéru vašeho domova nebo kanceláře, klubu či kavárny.

 
Pracovna podle feng-šuej je tajemství vedoucí k úspěchu

Pracovna podle feng-šuej je tajemství vedoucí k úspěchu

vyšlo 4.1.2010

Každý si jistě přeje být ve své práci úspěšný. Naše pracovní místo by mělo tento záměr odrážet už v samotném uspořádání a zařízení pracovny nebo kanceláře. Určitě tím podpoříme energie k uskutečnění našich profesních přání.

 
Vaření na plynu nebo na skle?

Vaření na plynu nebo na skle?

vyšlo 29.12.2009

Moderní varné desky nabízí opravdu velký komfort pro své uživatele. Výrobci neustále zdokonalují a inovují nejen design, ale i funkčnost a tak se k zákazníkovi dostávají velmi kvalitní desky, které mají vysokou účinnost ohřevu, jsou odolné proti oděru a jejich údržba je velmi snadná. Stačí si jen vybrat, zda bude sklokeramická nebo plynová.

 
Barvy v bytě VI. - Červená

Barvy v bytě VI. - Červená

vyšlo 16.12.2009

Další základní barvou je vedle žluté a modré barva červená. Jde o barvu velice výraznou, která může působit pozitivně, ale i negativně, proto se s ní musí pracovat velice opatrně a citlivě. Pro mnohé je červená také barvou blížících se Vánoc.

 
Řešení pro malometrážní byt navrhuje Hanák Nábytek

Řešení pro malometrážní byt navrhuje Hanák Nábytek

vyšlo 11.12.2009

Všichni víme, že na velikosti záleží, jakkoli si často namlouváme opak. Obzvlášť zřetelné je to u bydlení. Ale i tady platí, že i s malým prostorem se dá s trochou šikovnosti a nápaditosti udělat velký dojem. To jde ale jen za předpokladu, že v interiérových studiích sedí opravdoví profesionálové.

 
Jak vypadá japonská zahrada?

Jak vypadá japonská zahrada?

vyšlo 5.12.2009

Pokud jste někdy navštívili skutečnou a nefalšovanou zahradu uzpůsobenou a vytvořenou přesně v japonském stylu, nejspíš ve vás už navždy zůstane to tiché kouzlo usmíření, klidu a pohody. Přesně to japonská zahrada dokáže – zbavit naše tělo stresu, zastavit nás na kratičký okamžik a vstřebat jedinečnou krásu přírody.

 
< 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

TRUHLÁŘSTVÍ MÍČEK OSTRAVA

Výroba ložnice na zakázku. Kvalitní český nábytek z lamina, dýhy i masívu. Podívejte se na naše reference.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.