7points - rozšíření balkonu

Reklama

Řemesla, služby

Vyhledávání článků
Uvažujete o výměně bytového jádra?

Uvažujete o výměně bytového jádra?

vyšlo 4.2.2009

I dnes ještě mnoho lidí žije v panelákovém bytě, který hyzdí typické umakartové jádro. Umakart, čili papír tvrzený umělou pryskyřicí a vrstvený lisováním, asi jen málokdo ještě dnes považuje za vyhovující.

 
Jak postupovat při rekonstrukci kuchyně?

Jak postupovat při rekonstrukci kuchyně?

vyšlo 26.1.2009

Známé - lepší vyhořet než rekonstruovat – pro jakoukoliv obývanou místnost platí dvojnásob. Vybourat, dozdít, obložit a znovu zařídit přináší spoustu starostí jak provoz domácnosti zvládnout. Nabízíme vám pár tipů čemu se při rekonstrukci vyhnout a jak nezešílet z rozestavěné kuchyně.

 
K čemu vlastně potřebujeme geodety?

K čemu vlastně potřebujeme geodety?

vyšlo 5.11.2008

Občas někde na ulici potkáte chlápka, kterak skloněn soustředěně hledí do nějakého zvláštního dalekohledu na trojnožce. O kus dál stojí jiný s barevnou tyčí s vyznačenými dílky. Tak to jsou prosím geodeti, nebo-li zeměměřiči. Může se stát, že jejich služby budeme sami někdy potřebovat. Zejména při stavbě nebo přístavbě domu, při budování plotu, ale i při sousedských sporech o pozemky.

 
Pohodové soužití více generací je kouzlení s prostorem

Pohodové soužití více generací je kouzlení s prostorem

vyšlo 31.10.2008

Soužití několika generací v bytě je obvykle záležitostí dočasnou a často relativně krátkodobou. Vícegenerační rodinné domy jsou na tom v dispozičních možnostech lépe, o čemž svědčí nejeden vítězný projekt v nejrůznějších stavebních soutěžích. Jak ale prostorově oddělit v bytě jednotlivé generace a současně umožnit vzájemný kontakt?

 
Kamenné obložení a dlažby v interiéru

Kamenné obložení a dlažby v interiéru

vyšlo 25.10.2008

Doba kamenná je sice už dávno za námi, ale kameny stále vzbuzují v lidech mnoho pocitů. Spojujeme si je třeba s trvanlivostí, věčností a nesmírnými silami přírody, které byly u jejich vzniku, nemluvě o víře lidí v jejich magickou či léčivou moc. Kámen jako materiál je vyjádřením solidnosti a stálosti.

 
Kdy přichází ke slovu bytový architekt?

Kdy přichází ke slovu bytový architekt?

vyšlo 17.10.2008

Představte si situaci, kdy návštěva už odchází, přesto se ale mezi dveřmi ještě zastaví a neodpustí si pochvalný povzdech: „U tebe doma se cítím tak příjemně a uvolněně… Nejen že si tady vždy výborně odpočinu, ale úplně mě to tu nabije.“

 
Tajemství půvabu rustikální kuchyně

Tajemství půvabu rustikální kuchyně

vyšlo 10.9.2008

Rustikální je vlastně selský, chcete-li také tradiční nebo klasický. Kde jinde ve svém domově zažíváme chvíle pohody a klidu, než v kuchyni. Tady jsme si jako malí špunti hráli poblíž máminy sukně, později u kuchyňského stolu mastili domácí úkoly a tady voněly ty nejlepší buchty na světě.

 
Čistota v místnosti, kudy protéká bohatství

Čistota v místnosti, kudy protéká bohatství

vyšlo 6.9.2008

Tak jako věnujeme v koupelně velkou pozornost svému tělu, měli bychom si pravidelně najít čas i na ní samotnou. A to nejen z hygienických důvodů, ale i proto, že čistá koupelna ovlivňuje tok financí v naší domácnosti.

 
Klasické i moderní metody úklidu prachu

Klasické i moderní metody úklidu prachu

vyšlo 13.8.2008

V současné populaci žije více čtvrtina alergiků a jejich počet se nebezpečně zvyšuje. Zvlášť nejvíce trpí potížemi trpí děti a proto je potřebné interiér co nejúčinněji zbavovat prachu a alergenů.

 
Plánujete rekonstrukci nebo pokládku nové střechy?

Plánujete rekonstrukci nebo pokládku nové střechy?

vyšlo 3.7.2008

Chystáte se na velký krok – rekonstrukci či pokládku nové střechy? Pak jsme pro vás připravili několik rad, na co si dát pozor při výběru střešní krytiny a její pokládce.

 
Prachový mop – pomocník nebo nepřítel?

Prachový mop – pomocník nebo nepřítel?

vyšlo 19.6.2008

Časté vytírání mokrým hadrem našim podlahám příliš neprospívá. Nejen, že nám úklid zabere mnohem více času a místnost na určitou dobu zablokuje k používání, ale vlhkost celkově vytváří ideální prostředí pro život nežádoucích mikroorganismů.

 
Jak postupovat při rekonstrukci koupelny?

Jak postupovat při rekonstrukci koupelny?

vyšlo 18.5.2008

Strávit osvěžující koupel nebo povzbuzující relax ve sprše patří k nejpříjemnější části dne. Proto nemá být koupelna pouze účelným prostorem, ale přitažlivým místem s osobitou atmosférou.

 
Není hadr jako hadr

Není hadr jako hadr

vyšlo 17.5.2008

Ať už provádíme běžný či generální úklid, hadr se stává naším neodmyslitelným pomocníkem. Používáme jej od mytí podlah, přes čištění oken, stírání prachu, až po mytí nádobí a pokaždé nám projde rukama hned několik kusů. Pokusili jsme se proto pro vás připravit stručný návod, jaký hard na co doma nejlépe použít.

 
UNICA, vypínač, který mění tvář

UNICA, vypínač, který mění tvář

vyšlo 2.4.2008

Češi jsou národem kutilů. Hobby markety jsou plné koupěchtivých zákazníků, kteří mají jediný cíl – udělat svůj dům či byt co možná nejpěknější. Velice často ale zapomínají, že moderní interiéry jsou designově vyprecizované do nejmenších detailů. Jedním z detailů, které dovedou významně ovlivnit celkový dojem, jsou zásuvky a vypínače.

 
Stěhujeme se svépomocí

Stěhujeme se svépomocí

vyšlo 14.2.2008

Jedno lidové přísloví říká, že je lepší jednou vyhořet, než se dvakrát stěhovat. Ačkoliv většina lidí dá přece jen raději přednost tomu stěhování, není to činnost zrovna oblíbená. Jak vše zařídit, když stěhování nechcete nechat specializované firmě a raději se spolehnete na vlastní síly?

 
Průmyslový vysavač pro domácnost

Průmyslový vysavač pro domácnost

vyšlo 15.1.2008

Možná se vám také stalo, že váš vysavač již poněkolikáté „odešel“. Důvody mohou být různé – přehřátí, vytržená šňůra, netěsná komora s filtrem, prasklá hadice nebo nějaký plastový díl… A což teprve když máte doma často využívanou dílnu, stavíte či rekonstruujete dům, nebo provádíte další činnosti, při kterých vzniká větší množství prachu.

 
Čištění koberců

Čištění koberců

vyšlo 29.12.2007

Jedna z mnoha činností, která hospodyňky nemine při vánočním úklidu je vyčištění koberce. Přitom je dobré vědět, kdy voda prospěje a kterým vláknům neuškodí, protože špatný postup může koberec poškodit.

 
< 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

TRUHLÁŘSTVÍ MÍČEK OSTRAVA

Výroba ložnice na zakázku. Kvalitní český nábytek z lamina, dýhy i masívu. Podívejte se na naše reference.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.