Garland RMR 62 TRD

Reklama

Řemesla, služby

Vyhledávání článků
Kouzlo roubené dřevěnice

Kouzlo roubené dřevěnice

vyšlo 30.12.2006

Každé místo má svůj charakter, kterému by měla odpovídat i architektura staveb. V mnoha částech naší republiky, například na Valašsku, se setkáváme s typickými roubenými stavbami z dřevěných trámů. Pokud se rozhodnete na takovém místě postavit dům nebo chalupu, není od věci zvážit, zda by právě roubená stavba nebyla tou správnou volbou.

 
Kam s lyžemi, kolem  či starými tiskovinami? Do pronajaté kóje!

Kam s lyžemi, kolem či starými tiskovinami? Do pronajaté kóje!

vyšlo 4.10.2006

Máte malý byt bez komory a nevlastníte sklep? Nebo máte komoru i sklep, ale zároveň jste majiteli tolika věcí, že už je nemáte kam dávat? Anebo se stěhujete a nemáte dočasně kam složit nábytek? Pak je právě pro vás určena služba, která nabízí pronájem skladovacích prostor.

 
Stěhování bez stresu

Stěhování bez stresu

vyšlo 11.9.2006

Ne nadarmo se říká, že je lepší vyhořet, než se stěhovat. Zcela jistě je to nadsázka, ale na kompletní stěhování se asi nikdo příliš netěší. Při pečlivém plánování a organizaci se dá vše pohodlně zvládnout a dokonce ze stěhování mnohé vytěžit.

 
Vysněný půdní byt

Vysněný půdní byt

vyšlo 8.9.2006

Především umělci nebo mladí lidé jsou zamilováni do půdních bytů. Není se co divit. Mezonet představuje inspirativní prostor, který má z jedné strany charakter bytu a z druhé se přibližuje atmosféře rodinného domu…

 
Rekonstrukce kuchyně za pár korun

Rekonstrukce kuchyně za pár korun

vyšlo 2.9.2006

Ne všichni chtějí nebo mohou investovat do své „nové“ kuchyně desetitisíce nebo dokonce statisíce. Důvodem může být například nedostatek financí nebo bydlení v pronajatém bytě. V takovém případě většina z nás hledá způsob, jak si novou kuchyň zvelebit doslova za pár korun.

 
Multifunkční ložnice

Multifunkční ložnice

vyšlo 19.8.2006

Spojení ložnice a pracovny nebo obývacího pokoje nemusí být nutně nouzové řešení, ale naopak cílený tah. Pro mnoho jedinců i rodin totiž tento styl bydlení znamená mnoho výhod.

 
Boj proti hmyzu, hlodavcům a plísním

Boj proti hmyzu, hlodavcům a plísním

vyšlo 11.7.2006

Pokud selžou tradiční mucholapky a pasti na myši, je čas zavolat odborníky. Firma Grattis se zabývá právě činnostmi s poněkud tajuplným názvem DDD – tedy desinfekce, desinsekce a deratizace.

 
Jak se zbavit nepříjemného pachu v bytě

Jak se zbavit nepříjemného pachu v bytě

vyšlo 26.6.2006

Přestěhovali jste se do bytu, kde už před vámi někdo bydlel, a nemůžete se zbavit původního nepříjemného zápachu či zatuchliny? Jste kuřáci nebo máte doma zvíře a byt je nasáklý nepříjemnou "vůní"? Pak vám poradíme několik triků, jak se lze pachů v bytě zbavit.

 
Chystáte se tapetovat?

Chystáte se tapetovat?

vyšlo 20.6.2006

Čas letních prázdnin a dovolených stále mnoho rodin využívá k úpravám či opravám svého bydlení, k malování, tapetování apod. Děti jsou většinou u babičky nebo táboře, tak proč toho nevyužít? S jakými tapetami se na trhu můžete setkat?

 
Jak udržovat zahradní bazén během letní sezóny

Jak udržovat zahradní bazén během letní sezóny

vyšlo 16.6.2006

Mít na zahradě vlastní bazén není jen tak. Vedle správného zazimování a odzimování, o kterém jsme psali nedávno, je důležité starat se o vodní nádrž také během léta, kdy je používána. Co vše je potřeba pravidelně v letních měsících dělat a jak minimalizovat naše úsilí i nemalé náklady na údržbu bazénu?

 
Rekonstrukce bytu v panelovém domě

Rekonstrukce bytu v panelovém domě

vyšlo 11.6.2006

Panelová výstavba je pro někoho noční můra, jiní jsou vlastníky bytů v této výstavbě a uvažují, jak rekonstruovat nevyhovující parametry dle současných požadavků. Vlastníci bytu 3+1 v panelovém domě v Praze na Jižním městě měli jasnou představu – chceme nejen hezký a příjemný interiér, ale také vše navrženo v souladu se současným standardem bydlení.

 
Z umakartového jádra luxusní koupelna

Z umakartového jádra luxusní koupelna

vyšlo 30.5.2006

Značná část obyvatel republiky žije v panelových domech a byty většiny z nich stále „zdobí“ umakartová koupelna a WC. Bez nadsázky lze také říci, že téměř všichni z nich touží po krásné koupelně. A přitom stačí tak málo…

 
Poradna: Rekonstrukce kuchyně a koupelny

Poradna: Rekonstrukce kuchyně a koupelny

vyšlo 17.5.2006

Zadáním úkolu byla úprava kuchyně, koupelny a WC v malém dvoupokojovém bytě 67-leté paní bez závažnějších stavebních úprav. Podívejte se, jaké změny navrhují odborníci.

 
Jaro ve znamení úklidu II.

Jaro ve znamení úklidu II.

vyšlo 1.5.2006

Kromě účinných čistících prostředků jsou důležitými pomocníky při úklidu také hadry, mopy, smetáky, houbičky a kartáče. I mezi těmito pomůckami si lze vybrat ty, které nám práci opravdu usnadní nebo také zkomplikují.

 
Když je trávy a bláta příliš

Když je trávy a bláta příliš

vyšlo 10.4.2006

Nevíte, co s jarem? My Vám poradíme. Zkuste nejprve zbavit přístupovou cestu k vašemu domu bláta a zpevnit plochu před garáží či domem pomocí plastové zatravňovaní dlažby.

 
Jaro ve znamení úklidu I.

Jaro ve znamení úklidu I.

vyšlo 7.4.2006

Titulek může působit až depresivně, ale pro mnohé je první jarní sluníčko opravdu impulsem k úklidu bytu, domu i jeho okolí. Na co nezapomenout a jaké pomocníky si vzít na pomoc při jarním úklidu?

 
Loft – luxusní bydlení pro náročné

Loft – luxusní bydlení pro náročné

vyšlo 4.2.2006

Otevřené rozlehlé prostory protkané schodišti, trámovím a výklenky, vysoké stropy a obrovská okna... To jsou loftové byty, které po více než čtyřicetileté tradici v zahraničí přicházejí do módy i mezi českými zájemci o náročnější bydlení.

 
< 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >

Náš tip

BYTELNÝ PLASTOVÝ STŮL Z „TRAPLASTU“

Bezúdržbový stůl Piknik pro celoroční používání si můžete pořídit samostatně nebo s našimi plastovými lavičkami. Poslouží u domu, na zahradě, u chalupy i jako městský mobiliář.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Zahradní kovový nábytek Lesja

Set dvou židlí, lavice a stolku LESJA - nekomplikovaný design potěší zastánce minimalistického designu – a nejen je. Pevná konstrukce bude sloužit po dlouhá léta.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

TRUHLÁŘSTVÍ MÍČEK OSTRAVA

Výroba ložnice na zakázku. Kvalitní český nábytek z lamina, dýhy i masívu. Podívejte se na naše reference.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.