Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Řemesla, služby

Vyhledávání článků
Barvy v bytě X. - Fialová

Barvy v bytě X. - Fialová

vyšlo 23.11.2010

Další doplňkovou barvou po oranžové, o níž jsme si povídali před několika týdny, je barva fialová. Je to barva snílků, mystiky a melancholie, velmi podporuje kreativitu a fantazii a momentálně je hodně v kurzu. Přesto ne každý má odvahu zakomponovat některý z jejích nádechů do interiéru. Nutno říci, že je to škoda.

 
Přírodní kámen zabydlený v interiéru

Přírodní kámen zabydlený v interiéru

vyšlo 10.11.2010

Kámen tvoří od pradávna nedílnou součást lidských obydlí. Každý kámen je neopakovatelným originálem stejně jako my – lidé. Má spoustu druhů, struktur, tvarů a barev. Díky tomu se může stát charakteristickým rysem celého interiéru, nebo může interiér v určitých detailech zajímavě podtrhnout.

 
Revize a kontroly elektroinstalací a elektrozařízení

Revize a kontroly elektroinstalací a elektrozařízení

vyšlo 4.11.2010

Provádět pravidelné revize elektroinstalací v domech a na stavbách, revize elektrorozvodů a dalších elektrických zařízení ukládá zákonná povinnost. Revize elektroinstalací a elektrospotřebičů jsou prováděny certifikovanými revizními techniky s potřebnou kvalifikací a osvědčeními pro dané zařízení a prostředí.

 
Kvalitní splachovací systémy zajistí úsporné splachování

Kvalitní splachovací systémy zajistí úsporné splachování

vyšlo 2.11.2010

Většina klozetů u nás využívá k splachování pitnou vodu, což je ekonomicky náročné a docela nepřátelské vůči životnímu prostředí, protože pitná voda musela projít řadou úprav před i po jejím použití. Proto je z hlediska splachovacích systémů důležité hlídat množství vody, kterou pro svou činnost využívají.

 
Robotické vysavače uklidí za vás

Robotické vysavače uklidí za vás

vyšlo 26.10.2010

S robotickými vysavači se jednou pro vždy změní způsob uklízení podlahových ploch v interiérech vašich domovů. Jejich čistící technologie, senzory detekce nečistot a účinné úklidové programy se postarají zcela samostatně o špinavou práci ve vaší domácnosti.

 
Vchodové stříšky

Vchodové stříšky

vyšlo 7.10.2010

Vchodové stříšky jsou vhodné k zakrytí vstupních částí rodinných nebo panelových domů, případně k dalším jiným účelům. Zastřešení prostoru před dveřmi, prostranství u vchodů či celoprosklená zádveří mají dnes už moderní řešení, kterému dominuje dokonalé sladění s dalšími stavbami u domu.

 
Elektrické lišty a systém flexibilních zásuvek

Elektrické lišty a systém flexibilních zásuvek

vyšlo 7.9.2010

Už se vám stalo či vás nazlobilo, že všechny zásuvky v dosahu, a to nejen v kuchyni, byly už totálně obsazené nebo zrovna ten nejpotřebnější spotřebič k patřičné zásuvce prostě nedosáhl? Užitečné řešení se nabízí v podobě mobilních zásuvek. Jde o systém elektrických lišt a zásuvek s rozdílnou délkou, které je možné podle potřeby rozmístit nebo přidávat.

 
Interiér bytu v Brně

Interiér bytu v Brně

vyšlo 2.8.2010

Naší další společnou prací s designerkou Dášou Kabátovou bylo zařízení bytu pro mladé manžele v Brně. Kuchyně s obývacím prostorem a pracovním koutem, ložnice s šatnou a zařízení předsíně. Lehký styl spojený s maximální účelností, ladění do přírodních tónů s důrazem na kombinaci různých materiálů.

 
Vodní vysavače, mokré vysávání a šamponování

Vodní vysavače, mokré vysávání a šamponování

vyšlo 20.7.2010

Voda je nejznámější způsob odstraňování prachu připomínající přírodní efekt čistého vzduchu po dešti. Vysavače s vodním filtrem fungují tak, že vzduch s prachem nejprve cestuje hadicí do nádoby naplněné vodou. Ohromná vodní bouře vytvořená separátorem následně oddělí z nasátého vzduchu nečistoty.

 
Malíři pokojů a lakýrnické práce

Malíři pokojů a lakýrnické práce

vyšlo 12.7.2010

Malování pokojů a lakýrnické práce dávno není nikdo nucen dělat svépomoci. Pokud dáte zelenou profesionálnímu zpracování a svěříte se odborníkům, nebudete litovat. Jak se ale orientovat v široké záplavě nabídek nejen na internetu? Dobrým vodítkem jsou spolehlivé reference.

 
Zahrada a odpočinek u tekoucí vody

Zahrada a odpočinek u tekoucí vody

vyšlo 16.6.2010

I vy můžete odpočívat a relaxovat ve vaší zahradě. Zpěv ptáků, vůně květin, sklenička dobrého vína, zvuk padající vody a jiné zpříjemnění. To je ten pravý odpočinek…

 
Vyřešte problémy s úložnými prostory doma i ve firmě!

Vyřešte problémy s úložnými prostory doma i ve firmě!

vyšlo 2.6.2010

Nedostatek místa pro ukládání nejrůznějších věcí trápí mnoho lidí. Ať už se s tímto problémem potýkáte doma nebo ve své firmě, měli byste vědět, že existuje skvělé řešení. Pronajměte si skladovací kóje v City Self Storage. O co jde?

 
Bydlení podle hvězd – díl II.

Bydlení podle hvězd – díl II.

vyšlo 29.5.2010

V druhém díle miniseriálu se blíže podíváme na bydlení s váhami, štírem nebo střelcem a dozvíte se také, co můžete očekávat, pokud sdílíte společnou domácnost s kozorohem, vodnářem nebo rybami.

 
Barvy v bytě IX. - Oranžová

Barvy v bytě IX. - Oranžová

vyšlo 18.5.2010

Po neutrálních a základních barvách nás čeká rozebrat barvy doplňkové. Pojďme se nejprve podívat na oranžovou, která vzniká smísením žluté s červenou. V příštích dílech si povíme něco o fialové a zelené.

 
Nášlapné kameny a zahradní cesty

Nášlapné kameny a zahradní cesty

vyšlo 16.5.2010

Chodníky a cestičky k zahradě jednoduše patří. Nejen, že se po nich dostanete k záhonkům, ke skleníku, či k posezení s grilem, ale také, pokud zvolíte správný materiál i tvar, úžasně dotvoří celkovou atmosféru zahrady.

 
Bydlení podle hvězd – díl I.

Bydlení podle hvězd – díl I.

vyšlo 9.5.2010

Možná, že jste si už mnohokrát kladli otázku, proč si váš partner, soused či kamarád zařizuje bydlení právě takto. Proč se někdo z nich obklopuje určitými věcmi a barvami, a jiný polovinu nábytku dávno vyhodil. Odpověď je ve hvězdách, a to doslova.

 
Teleskopický smeták vám usnadní úklid

Teleskopický smeták vám usnadní úklid

vyšlo 1.5.2010

Už se vám stalo, že při pochůzce vlastním domem narazil váš pohled na táhnoucí se dlouhou pavučinu ze stropu nebo usazený prach na nedostupných místech? Jaro a slunečné počasí v mnohých z nás probouzí i chuť do domácích prací. Nabízíme vám zajímavý tip, jak si úklid usnadnit. Pomocníkem vám bude teleskopický smeták.

 
< 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

TRUHLÁŘSTVÍ MÍČEK OSTRAVA

Výroba ložnice na zakázku. Kvalitní český nábytek z lamina, dýhy i masívu. Podívejte se na naše reference.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.